Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 óra múlva randizok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 óra múlva randizok egy sráccal. Msnenről ismerem, de eleinte nem érdekelt és nem emlékszem a beszélgetésinkre. Hogy kerülhetném el a kínos helyzeteket? 19/L

Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja felvett iwiwről egy srác msnre, akkor még félig meddig benne voltam egy kapcsolatban így nem is igazán érdekelt, de ezt nem mondtam neki.Beszélgettünk sok mindenről de semmi nem maradt meg belőle!!Teljesen elfeljetettem a beszélgetésinket, hogy ő mit szeret mit sportol hogy él stb., mert ugye nem is érdekelt.Azóta vége lett annak a kapcsolatomnak és most nagyon megtetszett az az iwiwes/msn-es srác, de sajnos semmit nem tudok róla ő meg rólam igen, 2 óra múlva randizunk. Érzem hogy emiatt elég kínos helyzetekbe fogok kerülni. Ez ellen mit lehet tenni?
2010. okt. 26. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

gyíííh , nemtoom :S találj ki vmit...

pl...mond neki hogy : "előre is bocsi , nagyon fáradt vagyok , és ilyenkor hajlamos vagyok hülyeségeket beszélni,felejteni , de nem akartam lemondani a randit , hogy jobban megismerhesselek , élőben is "

nem tom , vmi ilyesmit kéne sztem..

ird meg h mi lett a "végE"

2010. okt. 26. 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Esetleg nézd át előtte a logokat, a sima msn alapból a dokumentumok\naplózott beszélgetések mappába menti.
2010. okt. 26. 16:19
 3/11 anonim ***** válasza:

nézd meg naplózott beszélgetésekbe hogy mikről beszélgettetek, ha meg nincs meg akkor kérdezz rá így pl: te sportolsz ugye? igen jah igen mondtad is hogy mit csak nem jut eszembe. hameg azt mondja hogy nem akk jah télleg mondtad is bocsi. Kb így próbáld megoldani.

Vagy ha rendes akkor meg fogja érteni az igazat is.

4/11 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi volt :Đ
 5/11 Berlin ***** válasza:
Semmi para, régen volt, akkor még csak nem is gondoltátok komolyan, mond, hogy kezdjétek előlről. Ha ezen megsértődik hülye.
 6/11 A kérdező kommentje:
sajnos naplózottam nincseen:S pedig milyen jó lett volna!!:) Megírom majd akkor ,hogy mi volt:) 6kor találkozunk. Addig ha van még jó ötlet akkor írjatok:)
2010. okt. 26. 16:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Amit az első válaszoló írt,szerintem az a legjobb! :) Sok sikert...

Amúgy én is jártam így,kivágtam belőle magam. :D Remélhetőleg neked is sikerül majd.

18L

2010. okt. 26. 16:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Mekkora gyíkok vagytok!
2010. okt. 26. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Első vok :D

na mivolt?

2010. okt. 27. 20:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Végül is nagyon jól sikerült:) Mondtam előre ,hogy sajnos nagyon fáradt vagyok;), meg kivágtam magam a kínosabb részeknél:) Úgyhogy ma már elvagyok halmozva sms-ekkel,hogy mikor találkozunk következőnek:)
2010. okt. 27. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!