Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 óra múlva randizok egy sráccal. Msnenről ismerem, de eleinte nem érdekelt és nem emlékszem a beszélgetésinkre. Hogy kerülhetném el a kínos helyzeteket? 19/L
gyíííh , nemtoom :S találj ki vmit...
pl...mond neki hogy : "előre is bocsi , nagyon fáradt vagyok , és ilyenkor hajlamos vagyok hülyeségeket beszélni,felejteni , de nem akartam lemondani a randit , hogy jobban megismerhesselek , élőben is "
nem tom , vmi ilyesmit kéne sztem..
ird meg h mi lett a "végE"
nézd meg naplózott beszélgetésekbe hogy mikről beszélgettetek, ha meg nincs meg akkor kérdezz rá így pl: te sportolsz ugye? igen jah igen mondtad is hogy mit csak nem jut eszembe. hameg azt mondja hogy nem akk jah télleg mondtad is bocsi. Kb így próbáld megoldani.
Vagy ha rendes akkor meg fogja érteni az igazat is.
Amit az első válaszoló írt,szerintem az a legjobb! :) Sok sikert...
Amúgy én is jártam így,kivágtam belőle magam. :D Remélhetőleg neked is sikerül majd.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!