Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 óra múlva randizok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 óra múlva randizok egy sráccal. Msnenről ismerem, de eleinte nem érdekelt és nem emlékszem a beszélgetésinkre. Hogy kerülhetném el a kínos helyzeteket? 19/L

Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja felvett iwiwről egy srác msnre, akkor még félig meddig benne voltam egy kapcsolatban így nem is igazán érdekelt, de ezt nem mondtam neki.Beszélgettünk sok mindenről de semmi nem maradt meg belőle!!Teljesen elfeljetettem a beszélgetésinket, hogy ő mit szeret mit sportol hogy él stb., mert ugye nem is érdekelt.Azóta vége lett annak a kapcsolatomnak és most nagyon megtetszett az az iwiwes/msn-es srác, de sajnos semmit nem tudok róla ő meg rólam igen, 2 óra múlva randizunk. Érzem hogy emiatt elég kínos helyzetekbe fogok kerülni. Ez ellen mit lehet tenni?
2010. okt. 26. 16:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
az jó ;)
2010. okt. 30. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!