Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony fiú vagyok és mégis magasabb lányokhoz vonzódom, ez gáz?
Figyelt kérdés
Csak 165cm vagyok, de legutóbb is 175cm magas lány tetszett meg.2012. okt. 4. 22:43
11/13 VVMMvvmm válasza:
Amúgy ismerek 160 centinél alacsonyabb férfit aki jóval
80 év felett(jól) van.Ha ez nem egy bizonyíték , akkor
mi az? Valószínűleg 165 centisen tovább fog élni mint
a 190 centi felettiek zöme.Egyébként ez kb. a jó
tornászok átlagmagassága is.Szerintem minden tornász
egészségesebb mint az átlag tehetségtelen kommentelők zöme.
12/13 anonim válasza:
VVMMvvmm te miről beszélsz??? össze-vissza írogatsz :D
miért élne tovább egy 165 centis pasi egy 190 centisnél? nem minden 165 centis tornász.... :"D
amúgy nem gáz, csak nehezebb lesz párt találnod. én pl. 177 cm vagyok, 1x jártam nálam alacsonyabb fiúval, elég is volt..
18L
13/13 anonim válasza:
VVMM, nálad hülyébb embert régen láttam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!