Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem merek lányokhoz közelít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem merek lányokhoz közelíteni, mert egy értéktelen, ronda senkinek tartom magamat, akkor mégis hogyan legyen akárcsak egy csúnya barátnőm is?

Figyelt kérdés
Ez egy ördögi kör, amiből nincs kiút. Már ott tartok, hogy leadtam az igényeimet és annyi elvárásom van, hogy ne legyen nagyon kövér külsőre, jellemre meg inkább nem is mondok semmit. :D Azért jól esne már egy lányt ölelgetni meg egyéb nyálas sz@rságok, meg a szex is hiányzik, de mindegy, nem panaszkodom úgysem tudok ismerkedni környékbeli lányokkal személyesen, mert nem tudok kezdeményeni sem gollami külsőm miatt. :D

2012. szept. 15. 00:38
 1/8 anonim ***** válasza:
oké akkor elmondom mi legyen, ne akarj barátnőt, ismerkedj úgy lányokkal hogy csak barátként CSAK barátként, persze nehéz, de tartsd be a szabályokat, egy lány barátnál az ölelés, puszi belefér még és sok dolgot megtudhatsz tőle, sokat tanulhatsz, mert olyan mintha a háborúban az egyik ellenség csak úgy simán mesélne neked a hadi titkokról és a segítségével javulhatsz, külsőre is ad tanácsokat, majd ő férfit farag belőled :D cserébe viszont számolnod kell azzal hogy lehet hogy komolyabban tetszeni fog de ő ugye csak barátként tekint rád, hidd el ha jóképű szőke herceg lennél is a barát zóna az barát zóna és emiatt rossz lehet és a sok csajos hülyeség, de tapasztalatból mondom, megéri, ez az első szint én is 1 lánnyal nagyon jóban lettem és 3 évig szenvedtem miatta de rengeteg lány barátom lett akik azóta is mindenben segítenek és tanácsokat adnak és nekik köszönhetem hogy a mostani szerelmem megismertem aki egy tökéletes lány
2012. szept. 15. 00:44
 2/8 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok, még annyit hogy írhatsz privátot ha kell tanács vagy ha sikerrel jártál, azért jó lenne tudni :D sok sikert
2012. szept. 15. 00:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Kulcsszavaknál: gollam

Kérdező:D

2012. szept. 15. 00:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Úgy kell odamenni egy lányhoz, hogy tuti nemet fog mondani, akkor nem érhet csalódás. :)
2012. szept. 15. 00:57
 5/8 anonim ***** válasza:

haladj fokozatosan.

először pszichológussal kezeltesd a klinikai depressziódat.

aztán változtass az antiszociális életviteleden.

ezek után jöhetnek a csajok.

2012. szept. 15. 01:04
 6/8 anonim ***** válasza:

2 éve egy kis nyomigyerek voltam. Ocsmány, hülye és félénk.

Megváltoztam. Már a hajad is sokat dob :D Adj a külsődre, légy vicces, esetleg egy picit köcsög is. Most 7 lányról tudok, akinek tetszem, tegnap az egyik elsírta magát, amiért egy másikat megkértem, hogy jöjjön el velem kettesben beszélni :D (mondjuk amelyik sírt, az egy idióta p*csa). Holnap (vagyis ma) átmegyek filmezni a kiszemeltemhez :D Nem vagyok egy szépség, de ez a csaj valami gyönyörű, soha nem is álmodtam ilyen lányról.

2 év kemény munkája. Megérte! :D

2012. szept. 15. 01:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezen én is szakadtam :D Szerintem a humorával nincsen baj :D :D :D

2012. szept. 15. 02:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom Gyűrűk Ura rajongó :D :D :D
2012. szept. 15. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!