Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy nagyon csúnya vagyok és mégis egy helyes fiú udvarol nekem?
Tudom, hogy nem kihasználni akar, mert akkor nem lenne ennyire kitartó. Nem merek belemenni a kapcsolatba, mert egyrészt nem illik össze a stílusunk. Én egy szerényebb, visszafogottabb lány vagyok, Ő pedig discos.
Mondtam már neki, hogy így nem, lehet belőle semmi, mert nem illünk össze és a baráti társaságunk is már.
Mindig kérdezem, hogy miért szeretné, ha járnánk és azt mondja, hogy nem találna még egy ilyen kedves és őszinte lányt, mint én.
Légyszives csak normális válaszokat írjatok! Arról nem tehetek, hogy csúnya vagyok.
Nem lehet,hogy egy idióta fogadás része vagy?
Hallottam már ilyenekről...
Nem, mert ahol találkoztunk egy haverja sem volt ott és amikor először találkozunk, már akkor is bókolgatott.
Az alakom nem csúnya, sokak szerint szép, de az arcom csúnya :(
Képet magadról, (vagy olyan lányról neten akire nagyon hasonlitasz) és megmondjuk hogy csúnya vagy-e :D
És mi csúnya az arcodon?
Szerintem nincs csúnya lány(2-3 kivétel), a "Csúnya" lány vagy dagadt, ápolatlan, stb.
mit jelent az h az arcod csúnya? ezt mások mondták vagy te találtad ki?
amúgy lehet h ennek a fiúnak pont a te arcod az esete
az is lehet h unja a diszkós életet és 1 nyugodtabb lánnyal akar megállapodni
Pattanásos vagy?
Ha igen keress rá: Fabulon tini tonik...(ált. Rossmanban található)
nekem kurv@'ra bejött 1 pattanásom sincs mióta használom
ha meg nincs pattanásod, akkor nem lehetsz csúnya :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!