Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy nagyon csúnya vagyok és mégis egy helyes fiú udvarol nekem?
Tudom, hogy nem kihasználni akar, mert akkor nem lenne ennyire kitartó. Nem merek belemenni a kapcsolatba, mert egyrészt nem illik össze a stílusunk. Én egy szerényebb, visszafogottabb lány vagyok, Ő pedig discos.
Mondtam már neki, hogy így nem, lehet belőle semmi, mert nem illünk össze és a baráti társaságunk is már.
Mindig kérdezem, hogy miért szeretné, ha járnánk és azt mondja, hogy nem találna még egy ilyen kedves és őszinte lányt, mint én.
Légyszives csak normális válaszokat írjatok! Arról nem tehetek, hogy csúnya vagyok.
ez tetszik h nem akarsz magadból ribancot csinálni manapság ritka az ilyen lány:)
annak is van esélye h csak játszik veled régen még kis nokedli koromban:)(tudom nem szép dolog) de én is eljátszadoztam nehezen kapható lányokkal csak a saját önbizalmam növelésére
nem úgy értettem hogy légy ribanc, hanem ha ők megtehetik hogy kifestik magukat egy átlagos lány is megteheti :)
Egy jó smink csodákra képes
Ez az én véleményem
16/F
Képet nem szeretnék feltenni, mert így is padlón van az önbizalmam, nem szeretném, ha még az utcára sem mernék kimenni...
Hát nem tudom, hogy játszik-e velem. Üzenőfalára is kiírja, hogy "most már tudom,hogy létezik normális szőke lány is" stb. Aztán lehet, hogy csak hülyít, de akkor nagyon jól csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!