Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy nagyon csúnya vagyok és mégis egy helyes fiú udvarol nekem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem kihasználni akar, mert akkor nem lenne ennyire kitartó. Nem merek belemenni a kapcsolatba, mert egyrészt nem illik össze a stílusunk. Én egy szerényebb, visszafogottabb lány vagyok, Ő pedig discos.
Mondtam már neki, hogy így nem, lehet belőle semmi, mert nem illünk össze és a baráti társaságunk is már.
Mindig kérdezem, hogy miért szeretné, ha járnánk és azt mondja, hogy nem találna még egy ilyen kedves és őszinte lányt, mint én.
Légyszives csak normális válaszokat írjatok! Arról nem tehetek, hogy csúnya vagyok.
2011. júl. 31. 23:59
11/43 A kérdező kommentje:
Hosszúkás az arcom és az orrom is horgas, ráadásul magas is vagyok (180cm), a szemeim kisebbek és kékek.
2011. aug. 1. 00:08
12/43 anonim válasza:
Lehet hogy gazdagok a szüleid, és tudja hogy majd egyszer hatalmas vagyont örökölsz. Általában ez a nőkre jellemző stílus, de ki tudja. Persze az is lehet hogy te vagy az esete, és egyébként is mindenkinek az a szép, aki tetszik neki. A nőkre meg úgyis az a jellemző hogyha megnyernek egy szépségversenyt akkor is csúnyának tartják magukat.
13/43 anonim válasza:
növezd a hajad és kend ki magad...ha minden ribanc megteheti te mért ne? hajrá...
14/43 A kérdező kommentje:
Ő 18 éves múlt én pedig 19.
2011. aug. 1. 00:09
15/43 A kérdező kommentje:
Hosszú szőkés-barna hajam van, de semmi pénzért nem csinálok rib@ncot magamból, belőlük van elég. Inkább leélem egyedül az életem, mint, hogy olyan legyek :/
2011. aug. 1. 00:10
16/43 anonim válasza:
Ha tényleg "csúnya" vagy akkor szerintem ez a "discos" srác félénk, és nem mer a "bomba" csajoknál bepróbálkozni. Nálad meg igen.(nem bántásként)
17/43 A kérdező kommentje:
Hívott már többször discoba, de el sem tudja képzelni, mennyire nem szeretem azt a zenét és az egészet...
2011. aug. 1. 00:12
18/43 anonim válasza:
Attól,hogy sminkelsz nem leszel ribanc...ha kiemelnéd a szemed biztos jobb lenne...főleg,hogy kék a szemed...
19/43 anonim válasza:
mutass egy képet, senkise fog kiröhögni.
20/43 A kérdező kommentje:
Ja, úgy értettem azt a mondatot, hogy legyek én is ribanc.
2011. aug. 1. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!