Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 4 fiú udvarol? [bővebb lennt. ]
4 fiú udvarol.az egyik leendő osztálytársam lesz.nagyon jó fej de néha bunkó.a másikat egyik barátnőmön keresztül ismertem meg,nagyon édes de még nem találkoztam vele de képről helyes.a harmadik volt évfolyam társam,aranyos ő is de nem tudok elképzelni vele kapcsolatot.a negyedik az ex pasim,aki nem tudja magát túl tenni rajtam és folyamatosan írogat hogy én vagyok a mindene.
az exem és a haramdik pasit kiejtettem eddig én is eljutottam. és a másik kettő?? HELP.! szerintetek találkozzak velük külön-külön?
xD :D ezt túlbonyolítottad, ha 2-t kiejtettél akkor mégsem 4 van, hanem kettő. de nem vagyok jós így nem tudom megmondani.
amúgy annyi hogy osztálytárssal nem éppen jó járni, nagyon kevés embernek jön ez össze (bár a csajoknak bejön a bunkó stílus... pedig ezt észre sem veszik, de valamiért erre gerjednek. kivétel én mert látom hogy szenvednek barátnőim.. :S).
amúgy így látatlanban a másodikat választanám, de ezt neked kell tudni
amelyiket jónak látod, mi nem ismerjük őket. :D én most 3 közül válogatok:
- kedves, megértő, de kevésbé helyes
- nagyon helyes, de belül semmi
- a harmadik meg egy elmebeteg. :DD
Üdv!
Elárulod a korod s a 4(vagy a 2 esélyes) fiú korát? Számíthat az is a döntésben! ;) Az oldal úgyis anoním.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!