Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? 4 fiú udvarol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 4 fiú udvarol? [bővebb lennt. ]

Figyelt kérdés

4 fiú udvarol.az egyik leendő osztálytársam lesz.nagyon jó fej de néha bunkó.a másikat egyik barátnőmön keresztül ismertem meg,nagyon édes de még nem találkoztam vele de képről helyes.a harmadik volt évfolyam társam,aranyos ő is de nem tudok elképzelni vele kapcsolatot.a negyedik az ex pasim,aki nem tudja magát túl tenni rajtam és folyamatosan írogat hogy én vagyok a mindene.

az exem és a haramdik pasit kiejtettem eddig én is eljutottam. és a másik kettő?? HELP.! szerintetek találkozzak velük külön-külön?

2011. júl. 27. 00:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Találkozz velük, aztán majd meglátod. Nem kell elsietni.
2011. júl. 27. 00:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Két szar közül a jobbikat válaszd.. vagy válaszd mindkettőt/egyiket sem.
2011. júl. 27. 00:48
 3/11 anonim válasza:

xD :D ezt túlbonyolítottad, ha 2-t kiejtettél akkor mégsem 4 van, hanem kettő. de nem vagyok jós így nem tudom megmondani.

amúgy annyi hogy osztálytárssal nem éppen jó járni, nagyon kevés embernek jön ez össze (bár a csajoknak bejön a bunkó stílus... pedig ezt észre sem veszik, de valamiért erre gerjednek. kivétel én mert látom hogy szenvednek barátnőim.. :S).

amúgy így látatlanban a másodikat választanám, de ezt neked kell tudni

2011. júl. 27. 00:50
 4/11 anonim ***** válasza:
én tudom mit csinálj hozz össze egy randit édes 5-ös be :$:$
2011. júl. 27. 01:13
 5/11 anonim ***** válasza:
látatlanban a 2, osztálytárssal amúgy se jó kavarogni, hidd el :))))))
2011. júl. 27. 01:18
 6/11 anonim válasza:

amelyiket jónak látod, mi nem ismerjük őket. :D én most 3 közül válogatok:

- kedves, megértő, de kevésbé helyes

- nagyon helyes, de belül semmi

- a harmadik meg egy elmebeteg. :DD

2011. júl. 27. 02:08
 7/11 anonim ***** válasza:
válaszd az elmebeteget xDD diliház jó hely randizásra :$
2011. júl. 27. 04:17
 8/11 anonim válasza:
orgiáz velük
2011. júl. 27. 08:34
 9/11 anonim ***** válasza:
hallod, ismered az Összezárva című műsort az Mtv-n? abban a műsorban használt módszer azthiszem neked is beválna. Hívd el mindkettőt egy hétvégére hozzátok, de ne tudjanak egymásról. majd a hétvége elején bejelented nekik, hogy nem tudsz közülük választani, és a Szüleid döntsenek! a szüleid mindenféle próbákkal tesztelik őket, és végül kiderül ki az, aki szerintük a legjobb lenne neked! szerintem ezt a legjobban a szüleid tudhatják. tudom, egy kicsit bolond módszer ez, de egy próbát megér!
2011. júl. 27. 12:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Üdv!

Elárulod a korod s a 4(vagy a 2 esélyes) fiú korát? Számíthat az is a döntésben! ;) Az oldal úgyis anoním.

2011. júl. 27. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!