Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elment az önbizalmam? Van ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment az önbizalmam? Van ilyen?

Figyelt kérdés

Fiatal fiú vagyok. Ezidáig tele voltam önbizalommal szerettem társaságba járni,jól éreztem magam,roppant naivan bárkivel elbeszélgettem,meg csajokkal is szívesen. És most egy ismerősöm elárulta,h ez teljes kamu és álomvilág,hogy valójában senki sem kíváncsi rám. Meg egyáltalán nem vagyok vicces. Szerinte én naiv vagyok és nincs mire önbizalomnak lennie. El vagyok szállva magamtól,pedig egy senki vagyok. Ez most nekem nagyon rosszul esett,mert ha úgy vesszük eddig boldog tudatlanságban éltem. Azóta /egy hete/ ilyen gombócot érzek a torkomban,és a társaságokban nem szívesen szólalok meg,igyekszem inkább kivonni magam,ha már úgyse kíváncsiak rám,mint kiderült?

Most mit kéne tennem,nagyon szarul érzem magam?

2012. okt. 3. 17:42
 1/2 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy egyetlen ember véleményére kell alapoznod a társasági életed, nem biztos, hogy ennek az illetőnek igaza van. Mielőtt magadba roskadnál,kérdezz meg más embereket is a társaságból, persze szigorúan négyszemközt, nyugodtan kérheted,hogy legyenek őszinték,és ha mégis igaz, miben kell változnod ahhoz,hogy ez ne így legyen.

de én nem hiszem hogy egy ember véleménye az egész társaságé lenne.

2012. okt. 3. 17:48
 2/2 anonim válasza:
Ha nagyon központi személyiség vagy akkor szerintem az is lehet hogy féltékeny rád az a személy aki mindezt a fejedhez vágta. figyeld az emberek viselkedését veled szemben és ha ezután is úgy érzed hogy igazat mondott az ismerősöd akkor változz de ha nem érzel vissza utasítást a társaságban és nem érzed hogy idegesítő személyiségnek tartanak akkor legyél nyugodtan naiv.
2012. okt. 3. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!