Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Szemembe néz egy fiú ránézek után hirtelen lenézek és MOSOLYGOK. De én nem akarok mosolyogni mert olyan gáááz biztos Nem tudják h miért mosolygok...pedig azért mert zavarba jövök.
szóval nagyon gáz ha mosolygok? :))))))
2012. szept. 30. 21:19
1/5 anonim válasza:
Igen, fapofával kéne végig állnod, azt imádjuk.
2/5 anonim válasza:
Az csak jó ha mosolyogsz, az a gáz ha fapofát vágsz állandóan.
3/5 anonim válasza:
kis buta :)
ez bók
ha nem egy amatőr segg a hím nemü egyed akk érti miért mosolyogsz ugy mint a vadalma
4/5 anonim válasza:
ne haragudj meg, de hány éves vagy? Szőke vagy? Szűz vagy? Csak az kérdez ilyet, aki tapasztalatlan, most kezdi a flörtölést stb. Szóval te melyik kategóriába tartozol? De ha már kérdezted a szemezés üzenete az, hogy tetszik nekünk a másik illető. Mivel olyannal nem szemezünk, aki nem szimpatikus igaz? És ha már egyszer szemezünk, akkor azt hogy tetszik, a mosolygással erősítjük meg. Most OK, hogy zavarba vagy, de bátran mosolyogj a partnerre, ezzel tudatod vele, hogy neked is tetszik ő. Remélem világos voltam.
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, bár én már jártam így nyáron, amikor egyik fiú ismerősömmel először mentünk el kettesben íjászkodni (én íjászkodom) és egész nem is tudom vagy másfél 2 óra alatt alig szóltam valamit és mosolyogtam mint valami hülye, de ugye én még nem voltam előtt így kettesben fiúval. De ha csak úgy mosolyogsz legalább még jobban tudatot, hogy tetszik ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!