Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mennyire jönnek be az ilyen nők? (képek)
10ből hány pontot adnátok nekik?
légyszi írjátok oda a testalkatotokat és korotokat is!
kiegészítés: a kérdés azért merült fel bennem, mert eddig kb utáltam magam,mert ehhez hasonló az alkatom.erre jött egy olyan férfi, aki minden szempontból tökéletes, a teste is, és imádja az ilyen nőket. imádja fogdosni az úszógumikat. arra lennék kiváncsi, hogy milyen arányban fordulnak elő azok a férfiak akik ehhez abszolút nem vonzódnak, akiknek az elmegy kategóriába esik, és akik vonzódnak hozzá.
fogyózni pedig próbáltam, mozgok is,de ha lefogyok akkor hatalmas hiányérzetem van,és túl gyengének és sebezhetőnek érzem magam.
a képek:
10/6
De azért tisztába téve a dolgokat,a legtöbb ilyen súllyal bíró lány-nő nem rendelkezik ilyen baba arccal és ennyi vakolattal az arcán..
ha nem rezegnek a csontjai az ok.- de ez már sok.. :S
10/2 :ha szép az arca....
Ez még elmegy, de ennél egy kicsit se legyen nagyobb. Pontot nem tudok adni.
18
Nekem be jön ez a test alkat. Nem tudom sokkal jobb mint egy csont váz. Meg örülnék ha lenne egy e-hez hasonló barátnőm! :)am '10 pont
190cm magas
70 kg
És 20 éves fiú vagyok :)
Csatlakozom a leírásban említett csoporthoz. Imádom a duci alakot, kerek formákat!
10 bõl 11 pont bõven :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!