Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért bámul állandóan?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámul állandóan?!

Figyelt kérdés

osztálytárs,ő a leghelyesebb ;) és azt vettem észre hogy amióta o.t-m azóta néz percekig,amit még mások is megemlítettek már! 2 hete egyik órán elöl ültem (gépes terem) és láttam hogy a kezeit a fejéhez rakja,mintha fájna a feje,de láttam hogy a szemei rám szegeződnek. ma is ugyanabban a teremben voltunk,de már hátul ültem és már nem tudom mire vélni,mert most meg hátra fele nézegetett! :O normális ez a gyerek?(sorry hogy így fogalmaztamxd)

mi van vele? tényleg fáradt,beteg?de akkor miért kell közben engem stírölnie?

2012. szept. 27. 20:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Sokszor nekem is volt olyan hogy megtegyem vagy ne? Elmondjam neki vagy ne, vagy mégis. És amíg ott gondolkoztam és izgultam addig már rég megkérdezhettem volna, vagy megtehettem volna. Vagy valami ilyesmi, ezt elég értelmetlenül fogalmaztam meg. :) Fölösleges eltervezni csak spontán ;)
2012. okt. 22. 19:23
 22/28 A kérdező kommentje:
így is értem :D de nem,néha olyan érzésem van,hogy mégsem jövök be neki,a haverja meg azt mondta,nem jön be neki most senki.én megbízom a haverjában...ő pont az a fajta,hogyha bejönnék Neki,akkor az a haver mondaná el nekem. így bizonytalan vagyok :'/ amíg nem küld BIZTOS jeleket,addig nem tehetek semmit,mertha előbb lépek és mégsem jönnék be neki,akkor a barátságunkat is elrontanám és nem merne a közelembe jönni sem. :((
2012. okt. 23. 17:21
 23/28 anonim ***** válasza:
Hát van benne valamit amit írtál :/ Háát és mikor mondta a haverja hogy nem tetszik neki most senki? Csak beszélj vele, ne arról hogy bejössz neki. Hanem bármiről. :) Nem tudok már más tanácsot adni. Sajnálom :(
2012. okt. 23. 18:13
 24/28 A kérdező kommentje:
jó fej,meg minden,de néha úgy érzem,hogy nem kér belőlem. :(( majd írok,ha történni fog valami pozitív dolog,de nem hiszem hogy lesz. am köszi :|
2012. okt. 23. 19:36
 25/28 anonim ***** válasza:
Nincsmit. Majd írj és sok sikert! :)
2012. okt. 28. 20:14
 26/28 anonim válasza:
Gyaa 8 éves kérdés, mi a helyzet kerdezo?:D
2020. nov. 11. 16:24
 27/28 anonim válasza:
Kérdező has left the chat.
2021. jan. 9. 23:27
 28/28 anonim válasza:
Naa?
2022. jan. 29. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!