Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elregélné hogy a csúnyák miért bszogatják állandóan a helyes pasikat?
Nekem ez felfoghatatlan.
Annyira nagyon idegesít már...Minden harmadik kérdés erről szól,vagy valamelyiknél ilyen válasz van. Légyszi magyarázzátok el mert tényleg nem értem...
Mert a magyarok ilyenek.
A csúnya pasik leszólják a jó pasikat.
A csúnya nők a jó nőket.
A szoptató anyuka a nem szoptató anyukát.
A legtöbb ember irigy és gonosz. De legalább tartanák magukban...nem lennének szánalmasak.
azért mert akit kiutálnak az nem "menő", kitaszított és így hiába van előnyös külseje, a lányok nem tartják majd dominánsnak, olyannak aki központi ember.
és így az egyik "béta" pasi aki előnytelenebb külsejű és a legtörtetőbb kell majd a csajoknak.
csak aztán jön az egyetem, vagy a munkahely és ott a helyesek fognak érvényesülni (elég egy kielégítetlen 30-as főnökasszony, tanárnő akinek megtetszenek)... és máris visszaszerzik a helyüket, népszerűségüket a nők körében.
tény hogy aki jobban néz ki könnyebben kap jól fizető állást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!