Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért bámul állandóan?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámul állandóan?!

Figyelt kérdés

osztálytárs,ő a leghelyesebb ;) és azt vettem észre hogy amióta o.t-m azóta néz percekig,amit még mások is megemlítettek már! 2 hete egyik órán elöl ültem (gépes terem) és láttam hogy a kezeit a fejéhez rakja,mintha fájna a feje,de láttam hogy a szemei rám szegeződnek. ma is ugyanabban a teremben voltunk,de már hátul ültem és már nem tudom mire vélni,mert most meg hátra fele nézegetett! :O normális ez a gyerek?(sorry hogy így fogalmaztamxd)

mi van vele? tényleg fáradt,beteg?de akkor miért kell közben engem stírölnie?

2012. szept. 27. 20:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
jaj :S szoktál vele beszélgetni?
2012. szept. 29. 15:35
 12/28 A kérdező kommentje:
igen,általában baromságokról.de inkább csak úgy szoktunk beszélgetni,hogy mond valami nagy hülyeséget,én röhögök rajta és ő meg azon röhög xd
2012. szept. 30. 14:09
 13/28 anonim ***** válasza:
tetszel neki :)
2012. okt. 4. 21:10
 14/28 anonim ***** válasza:
de aranyos :)
2012. okt. 5. 19:37
 15/28 A kérdező kommentje:
hát ma csak annyi volt,hogy hogy röhögtetett minket egyik órán,bohóckodott és állandóan azt nézte röhögök-e rajta :']
2012. okt. 8. 16:02
 16/28 anonim ***** válasza:
jaaaj :) beszélj vele és kérdezd meg hogy mi van! Most! :D
2012. okt. 12. 14:51
 17/28 A kérdező kommentje:
de nem merem! :| nemrég el kellett mondanom neki egy nagyon fontos dolgot (tényleg :D) és reméltem hogy ...áá...cseten is tök jó fej,csomót 'ikszdé'-zünk meg minden,de aggódom hogy csak barátként tekint rám..
2012. okt. 13. 20:47
 18/28 anonim ***** válasza:
Gondolom mennyire fontos lehetett :). Hát az a baj ezzel a chattel ha ott beszéltek, én is beszéltem egy sráccal de pl oda se jön hozzám beszélni pedig facen tök jól eldumáltunk :/ személyesen beszélgess vele. De nem kell rögtön lerohanni (pl. -Szia! -Szia. -Öm tetszel nekem..) hanem szépen csak beszélgessetek és ki fog alakulni vagy nem :/
2012. okt. 19. 22:47
 19/28 Ramada válasza:
Van hogy én is bámulok valakit de nem tudom mért valamit nézek rajta de az is lehet bejössz neki,én már rákérdeztem volna,mert ez egy idő után kicsit idegesítő.
2012. okt. 22. 15:32
 20/28 A kérdező kommentje:
kitaláltam,hogyha szerdán is bámulni fog,akkor tényleg megkérdezem "miért nézel állandóan hátra? én nézek előrre,és látom hogy hátrafele bámulsz valamit? mi olyan érdekes? :)"
2012. okt. 22. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!