Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámul állandóan?!
Figyelt kérdés
osztálytárs,ő a leghelyesebb ;) és azt vettem észre hogy amióta o.t-m azóta néz percekig,amit még mások is megemlítettek már! 2 hete egyik órán elöl ültem (gépes terem) és láttam hogy a kezeit a fejéhez rakja,mintha fájna a feje,de láttam hogy a szemei rám szegeződnek. ma is ugyanabban a teremben voltunk,de már hátul ültem és már nem tudom mire vélni,mert most meg hátra fele nézegetett! :O normális ez a gyerek?(sorry hogy így fogalmaztamxd)
mi van vele? tényleg fáradt,beteg?de akkor miért kell közben engem stírölnie?
2012. szept. 27. 20:59
11/28 anonim válasza:
jaj :S szoktál vele beszélgetni?
12/28 A kérdező kommentje:
igen,általában baromságokról.de inkább csak úgy szoktunk beszélgetni,hogy mond valami nagy hülyeséget,én röhögök rajta és ő meg azon röhög xd
2012. szept. 30. 14:09
15/28 A kérdező kommentje:
hát ma csak annyi volt,hogy hogy röhögtetett minket egyik órán,bohóckodott és állandóan azt nézte röhögök-e rajta :']
2012. okt. 8. 16:02
16/28 anonim válasza:
jaaaj :) beszélj vele és kérdezd meg hogy mi van! Most! :D
17/28 A kérdező kommentje:
de nem merem! :| nemrég el kellett mondanom neki egy nagyon fontos dolgot (tényleg :D) és reméltem hogy ...áá...cseten is tök jó fej,csomót 'ikszdé'-zünk meg minden,de aggódom hogy csak barátként tekint rám..
2012. okt. 13. 20:47
18/28 anonim válasza:
Gondolom mennyire fontos lehetett :). Hát az a baj ezzel a chattel ha ott beszéltek, én is beszéltem egy sráccal de pl oda se jön hozzám beszélni pedig facen tök jól eldumáltunk :/ személyesen beszélgess vele. De nem kell rögtön lerohanni (pl. -Szia! -Szia. -Öm tetszel nekem..) hanem szépen csak beszélgessetek és ki fog alakulni vagy nem :/
19/28 Ramada válasza:
Van hogy én is bámulok valakit de nem tudom mért valamit nézek rajta de az is lehet bejössz neki,én már rákérdeztem volna,mert ez egy idő után kicsit idegesítő.
20/28 A kérdező kommentje:
kitaláltam,hogyha szerdán is bámulni fog,akkor tényleg megkérdezem "miért nézel állandóan hátra? én nézek előrre,és látom hogy hátrafele bámulsz valamit? mi olyan érdekes? :)"
2012. okt. 22. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!