Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondja mindenki itt, hogy olyan nincs, hogy forever alone ronda fiu, merr mindenkinek megvan a párja valahol?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy negvan a parja, de rondan azt a párt nem biztos, higy netalalja. En tobb mint 40 elutasitason vagyok tul, lehet, hogy megvan a parom de lehet csak a 189.probalkozasra sikerul azt a lanyt megtalalnom, aki az enyem lesz es szerethet engem. Addig meg nem fogok eljutni, mert minden egyes ujabb visszautasitas egy ujabb szög a koporsomba. Az onbizalmam mar nulla, romokban hever.2012. szept. 26. 21:14
11/17 anonim válasza:
küldjél már egy képet, ne nyavalyogj, nem az a bajod, hogy kopasz vagy, hanem hogy krva negatív
12/17 A kérdező kommentje:
2012. szept. 26. 21:36
13/17 anonim válasza:
Szépek szemeid, igaz fiúként mondom ezt, nem értem, szerintem simán lehetne barátnőd. Egyébként megértelek, mert én 23 évesen szívok a pocsék genetika miatt, én is kopaszodom, igaz még nem annyira, de már kezd látszódni, nameg én inkább hátul kopaszdom, másrészt meg nem vagyok se mags, se kigyúrt, nagy izomállat, ami kell a lányoknak, se pénzes. Nagyon nehéz manapsgá rendes és egybenn még elmegy külsejű lányt találni, aki elfogadja a párját úgy, ahgoy van, szinte mindenki a tökéletes pasira vágyik külsőre.
14/17 anonim válasza:
15/17 A kérdező kommentje:
Igen errol van szo. Politikus vagyok, hatalmas szokinccsel, 3 diplomaval. De nem hajlandoak a lanyok eszrevenni akarmit is csinalok. Hiaba tudok mindenre valaszolni, atneznek rajtam. Hiaba nem vagyok utolso ronda alak, de nem vagyok a top 20% ban es igy nincs eselyem, max 30 felett.
2012. szept. 26. 23:21
16/17 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy 3 diplomád van, nem tudsz helyesen írni (és ezt nem az ékezetekre mondom). Jó kis diplomák lehetnek.;(
17/17 anonim válasza:
0 zakó, haj géppel letolva, és igazán helyes leszel, mert egyáltalán nem vagy ronda, ez marhaság, csak ez a stílus tényleg "öreges" így.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!