Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert mondja mindenki itt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondja mindenki itt, hogy olyan nincs, hogy forever alone ronda fiu, merr mindenkinek megvan a párja valahol?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy negvan a parja, de rondan azt a párt nem biztos, higy netalalja. En tobb mint 40 elutasitason vagyok tul, lehet, hogy megvan a parom de lehet csak a 189.probalkozasra sikerul azt a lanyt megtalalnom, aki az enyem lesz es szerethet engem. Addig meg nem fogok eljutni, mert minden egyes ujabb visszautasitas egy ujabb szög a koporsomba. Az onbizalmam mar nulla, romokban hever.
2012. szept. 26. 21:14
1 2
 1/17 TOMAtm ***** válasza:
ezt csak úgy mondják h ne add fel.valójában sokan vannak akiknek nem lesz párjuk.vagy kénytelenek egy olyannal összejönni aki nem a testi ideáljuk.
2012. szept. 26. 21:17
 2/17 anonim ***** válasza:
Hidd el.... Olyan embereket ismerek, akiknél azt mondtam az első találkozáson, hogy ennek sose lesz, és lett..
2012. szept. 26. 21:17
 3/17 anonim ***** válasza:
Küldjél priviben egy képet, és megmondom, miért utasítanak el, és hogy min változtass. Lehet, hogy nem is vagy olyan ronda. Persze nem biztos, hogy minden a külső miatt van, más okok is lehetnek.
2012. szept. 26. 21:18
 4/17 anonim ***** válasza:
Majd ha lesz időm, elkezdelek sajnálni.
2012. szept. 26. 21:19
 5/17 anonim ***** válasza:

hallgass meg egy számot inkább és ne törödj vele.

http://www.youtube.com/watch?v=_JGk0ooCZIo

2012. szept. 26. 21:20
 6/17 -=Koldus=- ***** válasza:

En tobb mint 40 elutasitason vagyok tul...lehet csak a 189.probalkozasra sikerul azt a lanyt megtalalnom, aki az enyem lesz... Addig meg nem fogok eljutni, mert minden egyes ujabb visszautasitas egy ujabb szög a koporsomba. Az onbizalmam mar nulla, romokban hever.

Gondolkozz...

2012. szept. 26. 21:22
 7/17 -=Koldus=- ***** válasza:
Hopsz, kihagytam az "-jeleket.
 8/17 A kérdező kommentje:
25 vagyok de 40 nek nezek ki, mett kihullott a hajam. Nyavalyas genetika. Azt mondjak a lanyok, hogy nincs baj a kopaszodo pasikkal. Dehogy nincs baj, nagyon nagy baj van, ha nem all jol. Biztos válòok vagy ossze sem jonnek veled. Hajat meg nem tudok noveszteni. Hajbeultetes meg 800 ezer ft, annyim nincs. Stathamnak lehet jol alla, de nekem +15 ev. Sajnos minden lany fiatalos pasit akar. Felvagom az ereimet lehet.
 9/17 anonim ***** válasza:

Változtass az életeden és minden megváltozik...

Én is azt hittem ,hogy semmi esélyem. Lefogytam 30kg-t vettem pár rendes göncöt, kicsit kondiztam adtam a megjelenésemre és láss csodát megoldódott a bajom..

Nincs lehetetlen!!!

2012. szept. 26. 21:25
 10/17 A kérdező kommentje:
Lefogyni akaraterovel le lehet, hajat noveszteni viszont nem. En nem vagyok kover se nem.sovany. Megis a fejem a vegzetem. Nem tudom eltakarni.
2012. szept. 26. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!