Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon várjak rá 3 évet? (bövebben lent)
Figyelt kérdés
sziasztok.nahm az a nagy helyzet,hogy van egy 22 éves fiú,aki nem olyan rég óta tetszik nekem.én 13 éves lány vagyok.megbeszéltük,hogy köztünk csupán barátság lehet még.és mondta h 3 év múlva lehet szó szexről....de annyira beleestem,hogy egyszerűen nincs olyan perc amikor ne gondolnék rá...minden hétvégén megyünk Balatonra vele és a baráti társasággal....ott viszont tapogat,csapkodja a fenekem,puszilgat arcon,meg ölelget....ezek vajon akkor baráti szándékúak??mert igazából ő még nagyon gyerek 22 éves létére :)vajon várjak rá 3 évet,és addig barátok leszünk,vagy ne várjak rá? a válaszokat előre is megköszönöm,és a durva ,rosszindulatú válaszokra nem vagyok kiváncsi..köszi
sztem csak azért vonz,mert te is tudod h "nem lehet" köztetek semmi. Az h minden hétvégén taliztok pedig csak olaj a tűzre. Inkább az tetszik neked h egy 22 éves pasi egyáltalán rádnéz 13 éves létedre. (nem azt értettem ezalatt h csúnya lennél, félre ne érts) csak ugyebár ilyenkor ez nagy dolognak számít, h rögtön egy igazi érett pasi próbálkozik nálad.
2009. aug. 5. 14:39
12/27 anonim válasza:
hát már nem azért, de te se lehetsz teljesen ép, ha várnál 3 évet arra,h megd**jon, aztán lepattintson
2009. aug. 5. 14:39
13/27 anonim válasza:
én is 13 évesen totál oda voltam, hogy 17 éves barátom van. és közbe csak lefektetni akart. De hála az égnek nem hagytam neki. A pasik tényleg gyerekek még 22 éves fejjel is, de nézz körbe és hidd el találsz valaki mást. Legyetek barátok, de ne hagyd, hogy miatta lemaradj az életed javáról.Felejsd el. Nem fog komolyan venni. csak ki akar használni. Keres mást.
2009. aug. 5. 14:45
14/27 anonim válasza:
nem éri meg. 3 évet várni arra hogy magára húzzon, aztán pedig elküldjön a 'csába?
2009. aug. 5. 15:10
15/27 anonim válasza:
Ja. És lehet h három év múlva már ő nem fog téged akarni. Ne várd meg sztem...
2009. aug. 5. 15:14
16/27 anonim válasza:
13 évesen még a tanuláson járjon a kis agyad angyalom.
2009. aug. 5. 15:38
17/27 anonim válasza:
nekem is volt ilyen, (14voltam) nagyon beindult rám, nekem is teccet de ö 22volt de mondtam h én kissé korainak tartanám még a mi kapcsolatunkat,mnodta akkor3év mulva megkeres, rá 1évre a szülinapomon irt 1smst h már csak 2 év de azota se irt:Dmost már19 vagyok:D:D meg mulkor láttam a városba vmi csajjal:Dde ö sztem meg se ismert:P de ne érdekel már
2009. aug. 5. 16:09
18/27 anonim válasza:
Nekem is van egy baratnom 16 eves es megismerkedett egy 21 eves sarccal a tag nagyon tecet a csajnak es a csaj is tetszik a tagnak szoval minden meg volt. A tagnaknsajnos szuksege lett volna testi kapcsolatra de a csaj meg ugy erezte hogy ehez nem all keszen ezert nem is jottek ossze. A lany oroke a fiurol aradozott nagyon bele volt esve de vegul annyi fiu jott az o korabeliek hogy valasztani se tudott es hamar elfelejtete azt a fiut. A fiu meg neha udvarolgat neki de a lany mar nem erez semi iranta, csupan annyi hogy jo tag es kesz. Na meg szerintem ha 13 evesen csak testi kapcsolatot elsz egy 22 eves fiuval meg pescetelned ezzel a jovod. HIdd el nekem ezt sok fiu meg tudni es mielott 18 eves lenni minden fiunak megvolna vele te ezt eszre sem vened de igy lenne es akkor mar senkinek se fogsz kelleni. erre is van elo pelda. A dontes rajtad all
2009. aug. 5. 16:22
19/27 anonim válasza:
feküdj le vele nyugottan nekem mind1 de gondolom ezt te is eltudod dönteni hiába mondjuk hogy ne mert ha akarod megteszed mondok neked egy VALÓDI történetet és döntsd el te is ezt akarod e ?!
az uncsitesóm barátjának a huga törénetét mesélném el :
13 éves volt mikor a barátja 26 éves és lefeküdtek már 1 éve éltek nemi életet a csaj 14 volt mikor a gumi kiszakadt nem vették észre és most 15 éves és van neki egy 6 hónapos babája a pasija 28 és mégmielött azt mondanád ott az abortusz ő már túllépte azt az időt amig még ellehet végezni az abortuszt mert késön vette észre
felőlem te is igy járhatsz és ez is csak 1 VÉLETLEN volt
2009. aug. 5. 16:41
20/27 anonim válasza:
Hát ez tényleg könnyen előfordulhat....
Meg nehogy összeszedj vmi nemi betegséget...mert ha a pasik észreveszik h odavagy értük, rögtön jön a "csak egy kicsit csináljuk gumi nélkül" rész, és te megteszed, mivel szerelmes vagy...aztán meg olvashatjuk ismét a 100000080. kérdést h akkor most terhes vagyok??? vagy "viszket, ég...csíp, akkor elkaptam vmit?"
És ezt most tényleg jó indulatból írom....de ne menj még bele szexuális dolgokba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!