Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy megcsalt a barátnőm egyik ismerősömmel. Ma tudtam meg. Várjak, vajon elmondja-e magától? És ha igen megbocsássam? Bővebben lent!
Szerintem nem. Hagyd ott. Ha akarod még várd meg azt az egy hetet hátha, de nem hiszem.
19/l
öcsém te mekkora egy papucs vagy!
én adnék a csajnak egy pofont, aztán mennék kocsmázni a haverokkal
De vegyük bele...
18 éves...3,5 éve vagyunk együtt...
14,5 volt mikor összejöttünk...lehet élni akar, és már nem akar velem lenni, de akkor azt is megmondhatná.
én a megcsalással úgy vagyok, hogyha nem bukik le -> folytatja, mert úgyse bukik le
ha meg lebukik és megbocsájtanak neki -> folytatja, mert elnézték egyszer, akkor elnézik mégegyszer
Tudom, hogy általánosítás, de az esetek többségében így van.. Én nem adnék neki még egy esélyt.. Ha megcsalt, akkor ott valami gond van. Ha valaki szeret valakit, azt sohase csalná meg, bárki bármit is mond, és bármire is fogja..
a nők már csak ilyenek, beülnek egy kis bömösbe, és és egyből bugyicsere, persze a fiúkat se kell félteni
ja és nem ér meg még egy esélyt!!!!!!!!
Hagynám, de ő volt életem szerelme...
Persze ha megcsalt és nem mondja meg, otthagyom, mert biztos nem szeret.
Viszont nagyon fáj ez az egész:(
Majd remélem lesz valahogy...Köszönöm a válaszokat:)
Tényleg nagyon fiatal volt...
Persze erre nem angyon van mentség, de ha tényleg ő életed szerelme, ennyi idö alatt egy, ismétlem, egy botlás belefér!
Ja és szerintem nem fogaj elmondani. Én se mondanám el, föleg ha szeretnélek, kockáztassa, hogy elhagyod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!