Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy mit érzek vagy hogy mit akarok tőle? Vagy várjak, hátha ő mond valamit? (bővebben lent)
Már másodszor találkoztunk egy sráccal,nagyon elvagyunk,de nem járunk.Mindig mondjuk egymásnak,hogy jól éreztük magunkat együtt meg ilyesmik,csókolóztunk.Azt mondja,megint találkozhatnánk.Jól érzem magam vele,és szeretnék vele járni.Nem tudom,hogy ő hogyan gondolja,első tali után azt mondta,hogy egyenlőre szeretne ismerkedni velem,nem tudom most mit akar(azt tudom,hogy nem sex-re megy).Én meg nem birom kivárni,rendesen hiányzik,ha nem beszélünk.Szerintetek elmondjam neki köv.talin,hogy én szeretnék tőle többet vagy evvel csak elriasztanám?Fogalmam sincs,hogy ő mit gondol erről.Kérdezzem meg?Szerintetek?Ő 19/F én 17/L
Előre is köszi a válaszokat!:)
szerintem mondd el neki :)
sok sikert(Y)
előző vagyok...és keresi a társaságodat...:P
Tök faxa...:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!