Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon várjak rá 3 évet? (bövebben lent)
Figyelt kérdés
sziasztok.nahm az a nagy helyzet,hogy van egy 22 éves fiú,aki nem olyan rég óta tetszik nekem.én 13 éves lány vagyok.megbeszéltük,hogy köztünk csupán barátság lehet még.és mondta h 3 év múlva lehet szó szexről....de annyira beleestem,hogy egyszerűen nincs olyan perc amikor ne gondolnék rá...minden hétvégén megyünk Balatonra vele és a baráti társasággal....ott viszont tapogat,csapkodja a fenekem,puszilgat arcon,meg ölelget....ezek vajon akkor baráti szándékúak??mert igazából ő még nagyon gyerek 22 éves létére :)vajon várjak rá 3 évet,és addig barátok leszünk,vagy ne várjak rá? a válaszokat előre is megköszönöm,és a durva ,rosszindulatú válaszokra nem vagyok kiváncsi..köszi
Amúgy is akkor ő már 25lesz. Szerinted komolyan fog venni téged?...16évesen?
Szerintem nem.és mondjuk kihazsbál, megcsal.
Keress inkább korodbelit szeirntem.
Vagy várj...ráérsz :]
2009. aug. 2. 23:53
2/27 anonim válasza:
Lehet,hogy nem erre a válaszra számítasz,de leírom,amit gondolok.Szerintem ebben az életszakaszban rettenetesen sok az a 9 év korkülönbség!Egyszerűen nincs értelme várni rá és ha engem kérdezel már 1 év múlva sem fogod ugyanazt érezni iránta,mint most,nemhogy 3 év múlva.Persze,tudom ezt nehéz elhinni,de rengeteget fogsz változni egy év alatt is.A srác azért nem hülye,tudja,hogy büncselekmény lenne veled lefeküdnie.Biztos szépnek talál,talán nem is 13 évesnek látszol testileg,hanem többnek.
Szerintem ne várj rá,könyveld el egy nagyon szép bóknak,hogy egy ilyen idős srácnak bejössz,de haladj fokozatosan és ne a szex legyen a cél.
2009. aug. 2. 23:55
3/27 anonim válasza:
legyél vele,megéri!16 évesen nem korai,ha most szexelnétek akkor lenne az!
2009. aug. 2. 23:56
4/27 anonim válasza:
most nem rosszindulatusagbol de azt mondta hogy 3 ev mulva lehet szo szexrol.. vagyis nem azt mondta hogy oszejohettek meg minden hisz akkor is gyereknek fog teged kezelni hanem arrol hogy csak lefektet es ennyi.. szerintem sincs ertelme varni.. nem is a korkulonbseg miatt hanem te hiaba leszel mar 16 ha o meg 25. kitudja addig lehet felesegul vesz vaalkit. vagy ilyesmi de mar felnott fejjel fog gondolkozni, baratok lehet akkor is lesztek de tobb nem. hogy mert csapkodja a feneked meg pusizlgat meg ilyesmi arra nm tudok valaszt adni, lehet hogy tetszel neki de semmi mast nem akar. hisz 9 ev akkor is ott van.. talan ha joval dosebbek lesztek te 20 o 29 akkor lehet hogy lesz valami de szerintem nincs ertelme varni.. most lepontozhatsz de nem rosszindulatusagbol mondtam
2009. aug. 2. 23:58
5/27 A kérdező kommentje:
nem is tervezem még mostanában elveszíteni....csak sajnos most elég nehéz "leszállnom" róla,mert szinte minden 7végén látjuk egymást...amugy 3 év múlva sem tervezünk semmi komolyat....csak egymás testiségét..
2009. aug. 2. 23:59
6/27 anonim válasza:
Szerezz valaki korodbelit, és majd 3 év múlva gondold át mégegszer. Tehát a 3 évig éld az életed, és majd akkor döntsd el, hogy akarsz-e még valamit.
2009. aug. 3. 00:04
7/27 anonim válasza:
Bocsi, de szerintem ez esélytelen. Most őrültség lenne, később meg már nem hiszem hogy érdekelni fogod, és még akkor is ott van a korkülönbség.
Sajnos ez van, de van még sok pasi :D
16/F
2009. aug. 3. 00:04
8/27 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat.....amugy ő nagy "nőcsábász" ,meg ha a törvény nem büntetné szerintem simán lefeküdne velem...szóval ugy gondolom őt nem zavarja a kor,csak ugye a törvény....
2009. aug. 3. 00:09
9/27 anonim válasza:
ha le akarsz feküdni vele hát hajrá lehet hogy vagy olyan érett 13 évesen mint más 17 de az a fiu szerintem nem fogja élvezni veled és te sem vele mert meg akarsz neki felelni , és szerintem a tested sincs még rendesen kifejlődve a te döntésed , de szerintem nem fog várni még rád 3om évet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!