Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek olyan lányok akik kedvelnének?
Figyelt kérdés
Hát..hogy is kezdjem...Nem vagyok egy jóképű srác...Valószínűleg ez is egy ok de mégis...Nagyon sokan elítélnek a külsőm miatt...Mert hosszú hajú rocker vagyok..És csak addig szeretnek sajnos amíg a színpadon zenélek ha lemegyek csak röhögnek rajtam..Mégis mi tegyek hogy jobb legyek a lányoknál?? Normálisan beszélek kedves illedelemes vagyok velük hol itt a baj?? Talán mert nem vagyok cicafiú?!2012. szept. 25. 19:00
12/25 A kérdező kommentje:
Megpróbálok..:S
2012. szept. 25. 19:32
13/25 anonim válasza:
Ha neked jó szinglin, akkor légy önmagad, viszont ha csajozni akarsz változtass.
Én is régebben rapper srác voltam, de általában csak a 'putris' csajokat érdekeltem.
A zenei ízlés változatlan maradt, viszont a külső változtattam, és egyből a nagyon csinos egyetemista lányok számára is vonzó lettem, azóta is harmonikus párkapcsolatban élek :)
14/25 anonim válasza:
Ne hallgass a hülyeségre, ne változtass a külsődön, ha neked megfelel. A zenészekre amúgy is tapadnak a csajok. A rockerekre is, csak még fiatal vagy, de gyorsan elfog jönni a te időd, ne aggódj. Akik meg azt írják, hogy legyen rövid hajad meg változtass a külsődön, majd kitalálják, hogy járj disco-ba tüc-tüc-öt hallgatni is, mert ők is azt teszik és mennyire menők :P Inkább olyan legyél amilyen szeretnél lenni. Ha magabiztos vagy úgy ahogy vagy, akkor úgyis előbb utóbb menni fog.
15/25 anonim válasza:
Szerintem ne változtass magadon, ha valaki megkedvel, az nem a kinézeted miatt van.
egyébként hol laksz?
/csak mert nálunk is hirdették a kutatók éjszakáját/
különben is ritkák a hosszú hajú srácok, gyarapítsd a számukat ;)
16/25 anonim válasza:
Vannak lanyok akik a rocker sracokat kedvelik es a hosszu hajat.Add onmagad es elobb-utobb megtalalod azt a lanyt aki teged szeret.Ha gondolod kuldj egy kepet priviben hogy megmondjam hogy nezel ki.
17/25 anonim válasza:
Szia szerintem cicafiuk olyan b*z*sok a rockerek sokkal jobbak .Higy ön magadban!!! Ne halgas azokra a bolond lanyokra akik nem lattjak benned a szepseget! Egyebken az egyik fiu osztalytarsamnak is hosszu a haja es nekem tetszik olyan cuki !
18/25 anonim válasza:
Helyesírásod rendben van, érdekelnek a tudományok, ergo intelligens vagy, közvetlen is vagy, zenélsz is... Tudod mi a te bajod? Az, hogy 16 éves vagy! Ne félj, 1-2 év múlva meg kb menekülni fogsz a csajok elől, tapasztalatból mondom ;) Nem mellesleg meg nekem van a világon a legszebb barátnőm, és egyezik a zenei ízlésünk, mindketten a jófajta régi metal zenékért rajongunk ;)
19/25 anonim válasza:
Ja, és ha Budapesten a Bánkiba mész kutatók éjszakájára, feltétlenül ajánlom dr. prof. Kovács Tibor előadásait, fél 10-kor és 11-kor ad elő körülbelül, ha jól tudom, két órát is tart nekem, érdekes lesz ;)
20/25 A kérdező kommentje:
Hát nah megvolt a nagy találkozás...a lehető legrosszabbul sült el..semmi nem jött össze...hiába udvaroltam...végén amikor a buszra felszállt csak nevetett rajtam és ült le a másik fiú mellé akit csókkal köszöntött..majd bekopogtam az ablakon..széttetem a kezem,majd felmutattam a mutató ujjam hogy figyeljen-...és köptem egyet a földre mondva ezzel hogy xart se ér az egész életem....
2012. szept. 29. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!