Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek olyan lányok akik kedvelnének?
1.komment:16 éves vagyok..
2.Komment:Nem tudom..lassan nem nagyon hiszek benne..
sokkal nagyobb lenne aq gond, ha 26 lennél, tudom ez nem vigasz
de írnál konkrétumokat, hogyan szoktál a lányokhoz közeledni, miről szoktál velük beszélgetni, stb. mert így nehéz segíteni
másik: biztos, h kiröhögnek? nem lehet, h tetszel nekik, és azért? másokat megkérdeztél már erről, ők hogy látják, tudod, külső szem jobban lát ilyenkor
"Nem vagyok egy jóképű srác" - egyrészt ezért
"Normálisan beszélek kedves illedelemes vagyok velük" - másrészt ezért
Úgy kell viselkedned, öltözködnöd, ahogy azok a lányok megkívánják, akiket meg szeretnél hódítani.
A rocker külső nem minden közegben kívánatos.
Legyél rövid hajú kedves közlékeny és olyan akin megakad a lányok szeme.
Nem szeretnék egy koszos hajú rocker társaságában leni.
Lehet megsértődni a koszos haj miatt, de sajnos ez a tapasztalatom. Lehet, hogy Te egy tiszta és rendezetlen vagy, tehát akkor rád nem vonatkozik a a haj megállapítás, de minden más igen. Ha így nem kellesz a lányoknak, akkor változtass.
Hogy közeledek..hát mindig más..megkérdezem hogy hogy van? milyen a suli? Ide valósi? Szereti -e a zenét ilyesmi..ez spontán jön..
Ööö..Lehet neked lesz igazad..Legyek vadállat??..
6.komment..
Mindig próbálom magammal elhitetni hogy lesz az a lány aki így is szeret hosszú hajú ként..De lehet változtatni kellene..
ne legyél vadállat
és a stílusodon se változtass mások kedvéért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!