Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, valakinek kellek? (többi lent)
Sziasztok:D
Nos, hát hogy is kezdjem, igaz hogy ez nem társkereső oldal nem is azon van a hangsúly hogy lányt szeretnék szerezni, hanem azon hogy mondjátok el, hogy tényleg ennyire csúnya fejem van hogy már vagy 8 hónapja nem volt komoly kapcsolatom? Sőt, még talán 1x sem volt..
És azt veszem észre hogy minden olyan srácnak sikerül, aki szerintem lehet ez ego-s-nak fog tűnni de aki csúnyább nálam, és nekik is van csajuk, és szoktam látni hogy nem is csúnyák...de nekem nincs:(
És néha rám jön az, sőt szinte mindig hogy milyen jó lenne hozzábújni egy lányhoz, szeretni, ölelni, vigyázni rá...De egyszerűen nem találok semmi ilyen lányt, lehet az a baj hogy válogatok, de volt már pár olyan kapcsolatom, hogy olyannal jöttem össze aki csak picit tetszett, és után mikor már jó irányba tartott a kapcsolatunk kiszerettem belőle, és ÚRISTEN kiez a lány filling volt..és ezt nem szeretném..Sokszor volt olyan hogy beszélgettem szép lányokkal és beléjük szerettem, innen gondolom hogy külső alapján választok, ami nekem JÓ, de nem éppen a külső lenne a lényeg...De persze a belső is számít..
itt egy kép rólam: [link]
A válaszokat várom:)
Előre is köszönöm:D
Helyesírási hibákért bocsánat..:)
utsó 2 válaszíró.
NEM Ő ÍRTA NEKEM!
És nem vagyok szánalmas szerinte :)
Összebarátkoztunk ;)
ÉS TITEKET LESZARLAK!! puff...
IMÁDLAK KÉRDEZŐ <3
Ha szerinted gyökér vagyok ez van...
De sokak szerint nem vagyok gyökér :) akik nem itt vannak a gyakorin :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!