Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít a pénz egy randinál, illetve a megitélésnél? (bővebben lent)
Elhívtam egy lányt randizni, de nem volt pénzem ezért ő fizette a söröm. a sajátját is, elfogyott a cigipapírja, azt is ő fizette, sőt még kaját is kértem tőle mert nekem nem volt és éhes voltam....
Volt egy szép esténk az tény, de másnap lerázott, szóba sem állt velem.
Mennyiben lett volna más az egész, ha én hívom meg egy sörre, fizetem ki a cigipapírját, vagy esetleg veszünk még akár egy üveg bort amit megiszunk, stb, meg rendelünk mondjuk egy pizzát mert éhes vagyok? Vagy elviszem egy étterembe?
Másnap akkor is lerázott volna szerintetek? Nem számít a pénz? Tök furcsán viselkedett, láttam, hogy bejövök neki de valamiért távol akarja magát tartani tőlem. Szerintem ezért.... nem akarta, hogy ráakaszkodjak és kihasználjam. Elrontottam az egészet.
Szerintem rossz oldalról nézed.
Nem kifejezetten a pénzről van szó,ez egy gesztus és egy szokás.Mellesleg illedelmesség is.Egyszerűen nem illik az ha mindent a lány fizet.Sőt az első pár alkalommal az a jó ha te fizetsz.Később meg lehet beszélni hogy valamit ő fizet,de ez így egyszerűen nem illik.Szerintem megbántottad.
Igazából nem a pénz a lényeg itt, hanem a gesztus, meg az egész hozzáállás a dolgokhoz.
Ha vki első randin lelejmol, akkor az jut eszembe, hogy mindig így viselkedik, és majd állandóan az én véremet (illetve bakkártyámat) fogja szívni.
Egy tartós kapcsolatban már természetesen működik az, hogy meghívom a barátom egy sörre, vagy fizetem neki a kaját, ha ő épp le van égve.
Na de első randin úgy, hogy ráadásul te hívtad?
Ha ennyire szarul állsz, akkor nem kocsmába kell hívni, hanem sétálni. Ha nagyon mászik a kocsma felé, akkor meg megmondani udvariasan, hogy sajnos most nem futja rá, inkább maradjon csak a séta. Ha nagyon szomjas, akkor meg mondjuk felhívod magadhoz és csinálsz egy teát.
Ha meg azt mondja, hogy fizeti ő, akkor mondd meg neki, hogy te nem kérsz és kész.
Szerintem igen csak beégtél nála.
haggyad már szegény lányt.Mért nem érted meg amit mond?
Nem akar látni.Hagyd
Nem az a baj, hogy nem volt pénzed, hanem hogy elhívtál randizni egy csajt úgy, hogy nem volt nálad pénz, ráadásul még a te részedet is ő fizette.
Engem nem nagyon érdekel a ffiak vagyoni helyzete, de ilyen esetben én sem szeretnélek többet téged látni...
"Persze ha elköltöttem volna rá pár ezer forintot nyalná az ujjaimat???"
Hihetetlen hogy a 7-8 ugyanolyan komment ellenére sem sikerült helyesen leszűrnöd a lényeget.
Igen,elrontottad.Nem arról van szó hogy a pénz ennyire számít,de ha nincs pénzed vagy ne vidd randira amíg nincs,vagy olyan helyet válassz ami ingyen van,pl séta egy szép helyen vagy ilyesmi.Olyat viszont soha és semmilyen esetben sem csinálhatsz hogy a lánnyal fizetteted ki a saját söröd aztán még kaját is kunyerálsz,ebben az esetben a "szép este" ahogy fogalmaztad,valószínűleg csak neked volt szép.Oltári nagy suttyó lehetsz,ha ez nem volt magától értetődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!