Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehetett ez a fiú?
Figyelt kérdés
Ma a szèkesfehérvári lecsófesztiválon láttam. Piros csôgatya volt rajta és szôke volt a haja. Segítségeteket meghálálnál ja és lányokkal volt2012. szept. 22. 19:08
1/11 anonim válasza:
Piros csőgatyától nem olvastam tovább..
5/11 anonim válasza:
Sp volt. Ne is keresd tovább, csak ha fiú vagy.
6/11 anonim válasza:
Ó, és csak látszatra voltak lányok.
7/11 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani,de ezt a srácot nem hiszem,hogy meg fgod találni.Jobban meg kellett volna nézd,vagy ott a helyszínen leszólítani.Manapság sokakra igaz az,hogy szőkék és piros csőnadrágothordanak,ja és srácok.:D
8/11 anonim válasza:
Én tudom ki volt, Jani a hegyről, aki beveri egyből. hihi
9/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagyon siettek valahova :( épp csak megált cipôtkötni
2012. szept. 23. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!