Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehetett a baj a randin?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett a baj a randin? Miért nem hiv?

Figyelt kérdés
Pár hete randiztam egy sráccal. Nagyon jól éreztük magunkat, de azóta se hivott. Azóta azon gondolkodom, hogy mi lehetett a gond, és ma jutott eszembe, hogy megkérdezte az exeim számát. Neki 1 nagyon komoly barátnője volt, nekem 3 eléggé komolytalan. Ez a baja? Ribancnak gondol? Vagy ezért az lennék?
2012. aug. 1. 19:57
 1/10 ASOT ***** válasza:

Pár hete....

1. felejtsd el, ennek annyi.

2. teljesen mindegy h mi volt a baja, lehet h még sem tetszettél neki igazából...nem hinném h a 3 ex a probléma.

2012. aug. 1. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:

"Akivel nincs dolgom, a szél elfújta,

akivel van dolgom, az azt belül jól tudja..."

(FankaDeli)

Ergo: ne foglalkozz vele, ha nem keres fel!

2012. aug. 1. 19:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen de ha a 3 ex mindenkit akivel randizok fog zavarni?
2012. aug. 1. 20:06
 4/10 anonim ***** válasza:

"A lényeg egyszerű: éld meg az életet!

A múltad így teher, dobd el a képeket!

Minden egyes perc már egy új világ,

Kit érdekel, hogy tegnap ki mit csinált?"

(FankaDeli)

Ergo: majd lesz olyan srác, aki nem foglalkozik a múltaddal. Ő lesz az Igazi.

2012. aug. 1. 20:11
 5/10 ASOT ***** válasza:

nem hinném h mindenkit fog.

Talán...max azokat akiknek még senki sem volt. De kevés embert szokott zavarni.

AZ VISZONT! Ha róluk beszélsz egyfolytában na AZ zavaró.. :)

2012. aug. 1. 20:22
 6/10 anonim válasza:
Az én véleményem szerint , ki akart használni.. , nem feltétlenűl biztos , de szerintem.
2012. aug. 1. 21:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is jártam már így, első randi fél volt és az egyszeri találkozás után még egyszer hívott aztán meg azért, hogy lemondja na de milyen hülye indokkal... Kicsit bepöccentem és 5 nap után megelégeltem a dolgot, írtam neki hogy másszon fel msn-re legalább és nyögje ki hogy mi van. Ha már olyan nagy az arca meg olyan nagy istenkirály ahogyan előadta nekem magát, legyen pofája azt is megmondani konkrétan, hogy bocsi de ez nem fog összejönni vagy valami.

Ne gondolkodj rajta, felesleges! Megpattant és kész.

2012. aug. 1. 22:46
 8/10 A kérdező kommentje:

nem értem az ilyen embereket, legalább lett volna pofája, hogy megijra egyáltalán mi van..

mondjuk még randi közben is mondta, hogy nagyon zavarja a korkülönbség ami köztünk van. Én 17-et töltök, ő 22-őt. Ez is lehet az oka, hogy nem keres, vagy csak áltatom magam?

2012. aug. 2. 11:06
 9/10 Serenity-cica ***** válasza:
lesznek meg komolyabb gondjaid is. :-) ne foglalkozz vele. aki neked van szanva, az ugyis megtalal.
2012. aug. 10. 00:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha pár HETE volt ez, akkor mégis miért foglalkozol még vele? Ugyan 18 éves létemre, nekem is csak egy barátnőm volt még (komolyabb kapcs.), de most ez a 3 ex, a te esetedben nem feltétlen zavarna. Más persze, ha a komolytalanság nálad azt jelenti, hogy azért digi-dugi volt (na ez tudna zavaró lenni, ha csak szexkapcsolataid voltak lényegében).
2012. aug. 10. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!