Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett a baj a randin? Miért nem hiv?
Pár hete....
1. felejtsd el, ennek annyi.
2. teljesen mindegy h mi volt a baja, lehet h még sem tetszettél neki igazából...nem hinném h a 3 ex a probléma.
"Akivel nincs dolgom, a szél elfújta,
akivel van dolgom, az azt belül jól tudja..."
(FankaDeli)
Ergo: ne foglalkozz vele, ha nem keres fel!
"A lényeg egyszerű: éld meg az életet!
A múltad így teher, dobd el a képeket!
Minden egyes perc már egy új világ,
Kit érdekel, hogy tegnap ki mit csinált?"
(FankaDeli)
Ergo: majd lesz olyan srác, aki nem foglalkozik a múltaddal. Ő lesz az Igazi.
nem hinném h mindenkit fog.
Talán...max azokat akiknek még senki sem volt. De kevés embert szokott zavarni.
AZ VISZONT! Ha róluk beszélsz egyfolytában na AZ zavaró.. :)
Én is jártam már így, első randi fél volt és az egyszeri találkozás után még egyszer hívott aztán meg azért, hogy lemondja na de milyen hülye indokkal... Kicsit bepöccentem és 5 nap után megelégeltem a dolgot, írtam neki hogy másszon fel msn-re legalább és nyögje ki hogy mi van. Ha már olyan nagy az arca meg olyan nagy istenkirály ahogyan előadta nekem magát, legyen pofája azt is megmondani konkrétan, hogy bocsi de ez nem fog összejönni vagy valami.
Ne gondolkodj rajta, felesleges! Megpattant és kész.
nem értem az ilyen embereket, legalább lett volna pofája, hogy megijra egyáltalán mi van..
mondjuk még randi közben is mondta, hogy nagyon zavarja a korkülönbség ami köztünk van. Én 17-et töltök, ő 22-őt. Ez is lehet az oka, hogy nem keres, vagy csak áltatom magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!