Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha randin folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha randin folyton "leblokkolok"?

Figyelt kérdés
Amíg beszélgetünk, egymás mellett vagyunk, nincs gond, de amikor a pasi átölel, netán megcsókol, a szívem iszonyatosan elkezd verni, és elvörösödök. Ezt a volt barátom is szóvá tette. Hogy lehetne erről "leszokni"? Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem, én is neki, és ha találkozunk, nem akarom leégetni magam. Tudtok valami tippet adni?
2012. júl. 31. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne. Mikor beszélgettek, viccesen említsd meg ezt a tulajdonságodat, így nem lesz meglepő számára :) Sőt, talán kísérletezni is kezd vele ;)
2012. júl. 31. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is iylen szituba vagyok :(
2012. júl. 31. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyi idős vagy. Egy nagyon régi, jó barátnőm is ilyen volt. Most 25 éves, néha még most is görcsöl, de már közel sem annyira, mint tinikorában.

Akár el is mondhatod a kiszemeltnek, hogy ilyen "lámpalázas" vagy, ha kellően érett és figyelmes, nem csinál belőle gondot.

2012. júl. 31. 14:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Én 15 vagyok, a kiszemeltem pedig 16. Szóval szerintetek ezt ki lehet nőni? És lehet valamit tenni a vörösödés ellen? Nagyon ciki, ha olyan az egész fejem, mint a paradicsom :S
2012. júl. 31. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Kinőni magadtól nem fogod, a tapasztalatok segítenek.
2012. júl. 31. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Az extrém pirulásra gyógyír nincs, de nem kelt olyan rossz hatást az emberekre, ha néha lángbaborul az arcod. Főleg randin nem, még aranyos is lehet. :)
2012. júl. 31. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt mindenképpen próbáld ki:

Konkrétan kommunikálj róla. Mond el hogy annyira zavarba jöttem és van egy ilyen problémám. De ettől én még nagyon szeretlek és szeretném ha ez a probléma feloldódna úgy hogy minél többet csináljuk. De addig is segíts nekem ebben. stb... (Beszélj minden érzésről ami előjön. Légy őszinte)

Ha érzelmileg intelligens pasit fogtál ki akkor segíteni fog. Ill. tolerálni fogja. Ha nem akkor úgy sem kár érte.

2013. febr. 14. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!