Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a buta pasikat, pedig eddig csak ilyenekkel találkoztam! Ez már így marad? Csak hülyékkel fogok randizni?
Kedves Kérdező!
Lehet, hogy kicsit kiábrándító leszek, de önmagadban kell kezdened a változtatást. Én fizikusnak tanulok, ha ez mutat valamit az okosságomból. Szóval nekem elég rossz gyerekkorom volt, a szüleim sokat terrorizáltak, nem sok ember bizonyította nekem, hogy értelmes.
És mivel depresszióval küzdöttem/küzdök, rájöttem, hogy én csak olyan férfival lehetek, akivel tudok beszélgetni is, és az érzelmi intelligenciája is kellően magas. Mert így gyógyulhatok meg, és így lehetek boldog és kiegyensúlyozottabb. Az apám orvos, de ez nem jelent semmit, mert érzelmi analfabéta. Molesztált sokáig. Az anyám meg paranoid skizofrén, szóval az is jó kis pszichológiai képzést adott nekem.
Én is sokáig idiótákat találtam, de elhatároztam, hogy fejlődni fogok, és egyre jobb emberismerő leszek. És elhatároztam, hogy engem nem érdekel, válogatós leszek. És eldöntöttem, hogy én fogok kezdeményezni! Mindig. Miért? Hát mert annyi meg annyi pasinak bejövök, mert ilyenek az adottságaim...így meg, hogy mindenki "rám repül", nem lehet jól szűrni. Aki nem szimpi, annak egyértelműen jelzem, azzal távolságtartó vagyok. Aki meg szimpi, azt meg a következő pszichológiai próbának vetem alá: ÖNMAGAM vagyok...és lássuk, mit csinál. Ha kiállja a próbát, hogy pl. vannak gyermekkori traumáim, és hogy nem mindig bízok magamban, vagy hogy bizonyos dolgoktól teljesen összeomlok, akkor ok. Ha pedig elkezd hasztalan tanácsokat osztogatni a megértés helyett, akkor mehet világgá.
Neked kell tudnod, hogy milyen férfivel jönnétek ki jól egymással.
Így történt, hogy decemberben 15 perc alatt kiszúrtam egy srácot az egyetemen, aki úgymond tökéletes a szempontjaimnak megfelelően. Vagy legalábbis egyelőre a legjobb az összes közül. Hogy sikerülhetett ez?
1) Eldöntöttem 7 évvel ezelőtt, hogy mit akarok. Milyen legyen kívül, belül (a külsőből lehet engedni).
2) Folyamatosan kerestem, egyfolytában! 7 évig, igen. Figyeltem a férfiakat a világban, és kerestem a megfelelő célszemélyt (testbeszéd, arcjáték, beszédkészség...stb. alapján).
3) Tűrni kell a kudarcokat, amíg nem elég fejlett a személyiséged ahhoz, hogy képes legyél végre olyan közegben keresgélni, ahol Ő lesz. Persze, hogy hülyékkel akadsz össze, ha csak sodródsz. Tudni kell nemet mondani, akkor is, ha megbántod őket. Én szerintem már 5 perc alatt kiszúrtam volna az olyan devianciákat, mint amik kiderültek a pasijaidról. Jó, persze tudom, hogy én ezekre specializálódtam az elmebeteg szüleim miatt, de hát gyakorlás kell, ez van.
4) Fel kell ismerned azokat a tipikus viselkedésmintákat, amiktől menekülnöd kell, és amelyekre le kell csapnod, ha egy srácban megtalálod.
5) Ne add fel! Ez nagyon is rajtad múlik!
Üdv.
23/N
Szia.
Meglepően olvastam az írásod és többé kevésbé igazat adok neked. Valóban jobb emberismerővé kell válni, ha ki akarom szűrni a borzasztó fazonokat. A kérdésem óta eltelt egy kis idő és azóta olvastam egy könyvet, amellyel a saját igényeimnek megfelelő hapsikat tudom megismerni és kiszűrni a barmokat. A címe pedig Titkos szabályok. Kis rózsaszín kis könyv (azóta már van lila is) és minden válaszomra, felmerülő problémámra kérdésemre megjegyzésemre reagál, illetve választ ad. A kezdeményezés nálam nem pálya. egy férfiban legyen annyi, hogy odajön hozzám és kockára teszi a büszkeségét, hogy igenis engem nézett ki, engem szúrt ki a tömegből. Máskülönben honnan tudjam, hogy nem-e a barátnőm tetszik neki jobban? És ha mégis benne van a dologba, akkor csak azért, mert lusta mást befűzni ma estére és én minden kisujjmozdítás nélkül odamentem hozzá. Az ilyen felesleges köröket nem akarom lefutni. Nincs értelme. Nem az én világom. A mai társadalom elhiteti velünk, nőkkel, hogy egyenrangúak vagyunk. Ez valamilyen értelemben tény, de jobb ha egyes szerepek megmaradnak külön-külön és nem keverednek. Egy kapcsolatban nagyon sok mindent el lehet szúrni, erre rájöttem. A kérdés óta megtaláltam az igazit. Legalábbis nagyon úgy néz ki. :) A tökéletesre bukkantam és őt nem akarom elszúrni. Remélem te is így vagy ezzel. :) Sok sikert neked a jövőben és köszönöm az őszinte válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!