Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a buta pasikat, pedig eddig csak ilyenekkel találkoztam! Ez már így marad? Csak hülyékkel fogok randizni?
Hát az intelligencia hányados az egy dolog :D.Nem hülye volt a srác....hanem szimplán rohadt lusta, és kb annyira érdekelte bármi mint a körme alatt a kosz :D Feltehetőleg ezért cseszett el mindent.A Sztálinos szomorú példája a mai "értelmiségnek" .A drogos mindenütt van az már divat.Ha meg van pénze akkor szinte biztos iszik vagy gépezik vagy drogozik vagy kur*ázik esetleg ezek kombóban :D
na te még...lányban sincs több ne hidd azt, sőt inkább hagyjuk is itt abba :DDD
Kérdező, vigyázz, mert az okos nőket nagyon kevés férfi meri felvállalni...
Viccet félretéve... átlagon felüli az IQ-m, és én sem tudok olyan férfival kapcsolatot kezdeni, akiről nem érzem, hogy szellemi partner lenne. De eddig még mindig akadtak intelligens férfiak a környezetemben, szóval egyáltalán nem reménytelen a helyzet. :)
Engem nem zavar, ha valaki okos.Viszont ezt az IQ témát
hagyjuk, mert a pszichológia sem igazán tudja definiálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!