Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Utálom a buta pasikat, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a buta pasikat, pedig eddig csak ilyenekkel találkoztam! Ez már így marad? Csak hülyékkel fogok randizni?

Figyelt kérdés
Légyszi nyugtassatok meg, hogy vannak még okos, intelligens férfiak az országban!!

2012. szept. 22. 18:44
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
szerintem nem diploma kérdése. Van egy gyerekkori barátom, aki asztalosnak tanult, érettségije sincs, de akármilyen logikai feladatot képes megoldani percek alatt. Szerintem ezt fejlesztenie kellene, vagy képeznie, szerinte viszont semmire se menne vele. Boldog asztalosként, egy műhelybe, eljegyezte a barátnőit, és nincsenek anyagi gondjaik sem, babát szeretnének és egy nagyobb vállalkozást.
2012. szept. 22. 19:06
 12/32 VVMMvvmm ***** válasza:
Hát nem semmi történetek az biztos(pláne ha igazak).
2012. szept. 22. 19:06
 13/32 A kérdező kommentje:
*barátnőjét
2012. szept. 22. 19:07
 14/32 anonim ***** válasza:

Hát az intelligencia hányados az egy dolog :D.Nem hülye volt a srác....hanem szimplán rohadt lusta, és kb annyira érdekelte bármi mint a körme alatt a kosz :D Feltehetőleg ezért cseszett el mindent.A Sztálinos szomorú példája a mai "értelmiségnek" .A drogos mindenütt van az már divat.Ha meg van pénze akkor szinte biztos iszik vagy gépezik vagy drogozik vagy kur*ázik esetleg ezek kombóban :D

na te még...lányban sincs több ne hidd azt, sőt inkább hagyjuk is itt abba :DDD

2012. szept. 22. 19:07
 15/32 VVMMvvmm ***** válasza:
Oh, puff neki!Sajnos nekem van diplomám(főiskolai).
2012. szept. 22. 19:08
 16/32 A kérdező kommentje:
VVMMvvmm: tudnék még kontrázni, de egyenlőre ennyi elég :P
2012. szept. 22. 19:08
 17/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, vigyázz, mert az okos nőket nagyon kevés férfi meri felvállalni...

Viccet félretéve... átlagon felüli az IQ-m, és én sem tudok olyan férfival kapcsolatot kezdeni, akiről nem érzem, hogy szellemi partner lenne. De eddig még mindig akadtak intelligens férfiak a környezetemben, szóval egyáltalán nem reménytelen a helyzet. :)

2012. szept. 22. 19:09
 18/32 A kérdező kommentje:
Én mondtam is egy szóval, hogy a lányok mind okosak? :D Nem hiszem. Rosszabbak, mint a fiúk, de most én nem ezt kérdeztem.
2012. szept. 22. 19:10
 19/32 anonim ***** válasza:
Amúgy egyetértek: nem diploma kérdése az intelligencia. Nekem sem az számít, hogy a partneremnek hány diplomája van, volt olyan is, akinek egy sem volt, de fel tudtam nézni rá, mert borzasztóan intelligens volt és a jég hátán is megélt.
2012. szept. 22. 19:10
 20/32 VVMMvvmm ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, ha valaki okos.Viszont ezt az IQ témát

hagyjuk, mert a pszichológia sem igazán tudja definiálni!

2012. szept. 22. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!