Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a buta pasikat, pedig eddig csak ilyenekkel találkoztam! Ez már így marad? Csak hülyékkel fogok randizni?
VVMMvvmm: dehogynem tudja, elég pontosan tudja definiálni, sőt, mérni is.
De nyilván nem csak egy számon múlik, viszont ha én eddig valakit átlagon felüli intelligenciájúnak gondoltam, az alapján, amit tapasztaltam vele kapcsolatban, akkor ki is derült, hogy valóban (mérhetően) átlagon felüli intelligenciájú.
21-es látom nem igazán érted a lélektan tudományát.Inkább
ne menj bele, mert egyre nagyobb hülyeségeket fogsz mondani!
Csatlakozom, én sem kevés pszichológiát tanultam. És attól, kedves kérdező, hogy mérni tudunk valamit, attól még nem tudjuk pontosan definiálni. És valóban, értelmes ember nem megy bele olyan vitába, ahol nem tájékozott, hanem azt mondja, hogy igazad lehet, én ezen a területen nem vagyok túl járatos. Ezt pl nem képes mérni egy IQ teszt.
24/N
Az IQ teszt megméri az IQ-dat. Ennek semmi köze ahhoz, amit intelligenciának nevezünk. Emberi kapcsolatoknál pedig inkább az EQ számít.
Én is éreztem úgy egy időben, hogy csak hülye lányokkal randizok, de jól szórakoztam, mert nem tudtam volna kitalálni sem annyi hülye sztorit.
Ha megtalálod az igazit, akkor nem fog többé hülyékkel randizni! Élvezd, ameddig lehet! :-)
Egyáltalán nem csak buta férfiak vannak! A fiú ismerőseim nagy része elég intelligens, úgyhogy van még remény kedves kérdező! És különben is, jó sok hal úszkál a tengerben. Biztosan találsz olyan embert, aki tökéletes a számodra ebből a szempontból. (Hozzátenném, több ostoba lány van mint fiú, de a nőnek úgyis csak szülnie kell, na meg takarítania. :))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!