Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek menő az ha a pasitok egy evezős?
Figyelt kérdés
Na már most sokan nem tudják milyen az az evezés hát itt egy kis link :)
http://www.youtube.com/watch?v=Fw94Yq07FOw
2012. szept. 22. 18:24
1/11 atilis válasza:
Nem hogy menő, egyenesen egy hős.
2/11 Mókusgyilkos válasza:
miben más az ha evezős mintha bármilyen más sportot űz? nem látom át h ez miért lenne menő / menőbb sportol és kész.
3/11 A kérdező kommentje:
de az tény, ha sportol az már jó pont
de mondjuk a focisták nem ugyanolyanok...
sőt az evezés az azért sokkal formálóbb mint a foci/kézi
2012. szept. 22. 18:35
4/11 anonim válasza:
azért vannak igen jóképű kézisek...de hát az evezés is egy jó sport
5/11 Mókusgyilkos válasza:
de nem azért lesz "menő" mert juj ez evezés hanem mert jobb a teste:D tehát ha van 1 ikerpár amelyből az 1ik focizik a másik meg evez akkor totál ugyanannyira "menők" :D
6/11 anonim válasza:
nem biztos Mókusgyilkos, azért a Magyarországon focizóknak van egy negatív megítélése is...de persze a test az test
7/11 Julcs.Julcs.aaajucsi válasza:
sztem nem menőbb ...szerintem a focizás se az .
8/11 anonim válasza:
Hát... Én fiú vagyok, de ha a haverom és én elmegyünk valami kis buliba akkor amíg ő 4-5 csajjal is dumál (és azok elolvadnak tőle) én talán egynek épphogy picit felkeltem az érdeklődését... Mondjuk én nem is szeretnék "csajfaló" lenni, de azért mégiscsak, ő egy izmos kajakozó, énmeg egy kis gizda kölök vagyok, és meg is látszik...
9/11 A kérdező kommentje:
Én is ezt vettem észre... :) Mióta evezős vagyok sokkal nagyobb sikerem van a csajok terén :)
2012. szept. 25. 22:03
10/11 anonim válasza:
én öregebb vagyok már annál, hogy menősség érdekeljen, de jártam evezni egy ideig, és marha jó kint lenni a vízen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!