Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan pasitok, aki külsőre nem igazán tetszett?
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 10:04
1/6 anonim válasza:
Volt. Már nem vagyunk együtt sajnos. Nem volt valami Adonisz, de aztán nagyon-nagyon megszerettem és számomra ő lett az álompasi. :) Pedig nagyon sokan mondták, hogy mi nem illünk össze.
2/6 anonim válasza:
A lányok nem tudnak beleszeretni olyan pasiba, aki külsőre nem tetszik nekik. Előfordulhat, h szánalomból összejönnek ilyennel, mert belsőre szimpatikus, de hamar rájönnek, h így nem megy.
3/6 anonim válasza:
A legtöbb ilyen volt.Aki totál bejött,az meg túl buta volt sajnos hozzámképest :D
4/6 anonim válasza:
Hát pasim még nem volt. De nekem a külsőségek valahogy nem érdekelnek mostanában, és ha beszélek egy fiúval aki éppen nem valami helyes, nem érdekel mert kedves. Régen nem így volt, de mostanában már. :)
5/6 anonim válasza:
az első barátommal mielőtt összejöttük egy évig csak jó haverok voltunk, külsőre nem jött be egyáltalán. aztán elkezdtem megszeretni, és akkor már sokkal "szebbnek" láttam. több évig együtt voltunk, amióta szakítottunk megint nem tudom, mit ettem benne :D
6/6 anonim válasza:
Nem volt, mert ha szerelmes vagyok valakibe akkor Őt látom a legszebbnek, legjobbnak, csak aztán utólag derül ki, hogy nem is olyan szép, mint amilyennek én láttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!