Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek egy fiúnak se? Az osztályomban, környezetemben mindenkinek volt vagy van barátja. Min kellene változtatnom?
Figyelt kérdés
165 cm magas 50 kg vagyok. Vékony, sportos, a barátnőim szerint nagyon szép vagyok. Egyetlen szépséghibám a fogszabályzó és néhány pattanás amik ellen mindent megteszek, suliban alig látszanak mert korrektorral eltüntetem őket. Divatos vagyok és 1. Osztály óta kitűnő tanuló országos dobogós eredményekkel. Ezt nem önfényezésnek mondom csak nagyon nem értem miért kellenek csúnyácska butus lányok is a fiúknak rám meg rám se néznek, sajnos nehezen barátkozom ès nem vagyok nagyon népszerű a suliban. Fiú barátaim nem nagyon vannak mert lányokkal is nehezen barátkozom, hát még fiúkkal. Szerintetek min kellene változtatnom? 15/L2012. szept. 22. 17:40
11/13 anonim válasza:
Kb én is ez vagyok, csak kicsit kisebben(14) nagyon sok kérdést írok ki euzel kapcsban..de igazából az uccsónak van igaza..és lehet, h sokan szertnének, csak ténylag, ahogy már màs is mindta elérhetetlen vagy..(:
12/13 anonim válasza:
A fogszabályzóval nincs gond,a pattanás elmúlik. Az hogy meg másnak van barátja az meg ne érdekeljen.
A másik meg hogy inkább legyen 15 éves szűz párkapcsolat mentes lány, mint egy 15 éves lány akinek már sok kapcsolata volt.Ez később előny lesz!
"miért kellenek csúnyácska butus lányok is a fiúknak rám meg rám se néznek"
Én ezt inkább úgy mondanám hogy könnyen kapkatóak kellenek, akit megtudnak dugni.
20F
13/13 anonim válasza:
Előző vagyok.Persze nem álltalánosítok,mert vannak olyanok is akik komoly kapcsolatra mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!