Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetemben lévő lányok miért oltanak, hogy nem járok kocsival iskolába?
Én az ilyen csajokat kapásból pofán szoktam röhögni. Ha nem, akkor is pusztán udvariasságból nem teszem.
Szerintem idióták alanyi jogon senkinek sem jár a luxus, sok pénz, kényelem. Még akkor sem, ha bulája van.
Miért pocsékolnál, ha az egyszerűen HÜLYESÉG? Hmm? Mert ők elvárják?
Sajnálom, de a BGF-en tényleg ez a jellemző.
nyavajgás 2012. igen itt a pénzes emberek valahogy elég jól összeterelődtek azt hiszem az világosan látszik, de igen, rossz lányoknál kopogtatsz. mármint, ha neked csak azok tetszenek, akkor kergesd őket, egy kocsit is csapj magadhoz hát! miért oltanak? na vajon? kocsis pasit akarnak. mi mást lehet erre mondani??
keress más körökben, vagy ne a pénztésbulitakarok-társaságokban, talán ott nem a kocsid felől érdeklődik a csaj.
ja és még, persze hogy mást olvasol itt, mint amit tapasztalsz. a pénzesbuliarcok nem itt fognak írogatni sorry.
Ezt a képet már valaki egyszer feltöltötte ide, onann loptam. Tehát ilyesmi szépségű lányok járnak főként oda hozzánk és hát nem tehetek róla, sajnos az van, hogy nekem ezek a típusok bejönnek. Lehet rossz az ízlésem de ez van, ezeknek meg egytől egyig Brad Pitt kell és vele együtt az anyagiak is. Ezzel nem tudok versengeni.
És mindegyik ezek közül ilyesmi, vagy hasonló típusú pasira NEDVESEDIK. Én pedig nem vagyok ilyen, és úgy érzem szétcseszett engem az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!