Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a probléma?
Van egy csaj lassan fél éve ismerem, CSP-n ismertem meg. De valahogy barátság alakult ki, nem is értem. Még ő mondta hogy találkozzunk. Meg is történt. Volt egy pár hónap kimaradás hogy nem csevegtem vele se találkozás, mivel elvileg próbálkozott ő is meg minden, de nem sok sikerrel. Aztán most elkezdtünk újra talizni, eléggé összekovácsolódtunk most. Rájöttem.hogy ő is olyan mint én közösek az érdeklődéseink, jokat nevetunk stb... Búcsúzáskor adok neki ölelést meg puszi az arcra.. De valahogy nem tetszik neki, mert irta fb-n hogy ezt az olelkezest mellozzuk... Most velem van a baj? :( Tényleg igy akarom jimutatni hogy vonzodom hozza, es igen rajottem hogy szeretem. Velemenyt tud erre valaki mondani? (Bocsi mobilrol
irtam.)
Sajnos csak úgy tudnál kikerülni a "Friend zone"-ból, ha elérhetetlen lennél számára. Vagyis, ha nem barátként kezelnétek egymást, mert egyszerűen nem létezik fiú-lány barátság. Ezt kellene már megérteni. Ha valakivel járni akarunk, akkor ne picsi-pacsizzunk! Szerintem.
Egyébként, ha nem tetszel neki, akkor esélytelen, sajnálom. :( Azt kellene kiderítened, hogy vonzódik-e hozzád, v. csak egy bizalmas barátként tekint rád, akinek kiürítheti a szemetest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!