Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós vagy kigyúrt pasi inkább?
Van 2 haverom mind kettőnek tetszek, és ők is nekem...
És nem tudok dönteni. Szerelem stb még ilyenek még nincsenek, de tudom ,hogy mind a kettőbe bele tudnák szeretni, ha vele lennék.
Nekem fontos, hogy egy pasin azt lássam , hogy erős és megtudjon védeni, hogy ha megyek vele az utcán akkor felnézzenek rá.
Szóval a mackós az kicsit több mint 100 kg..és aranyos, vicces, nyugodt, néha bunkó és nagyon okos, kicsit a feje szebb mint a másiknak és nagyon izgat.
A másik meg még nagyobb mint ez a mackós csávó ,de sokkal és full izom, bárhova megy az utcán nézik stb és benne meg ez izgat..viszont egyáltalán nem gyengéd, komor,sehol nem érzi jól magát, nagyon lobbanékony, csöndes sokszor, de valamikor annyira mérhetetlenül bunkó(a volt párját is elöttem mondta el mindennek, sőt még meg is ütötte) ,szóval annyira más mind a legtöbb pasi nem érdekli semmi(de viszont több van benne amit mutat úgy érzem) és benne ez tetszik:S nagyon...ez a két pasi amúgy utálja egymást az első 20 éves a 2 dik meg 19.. szerintetek?:S
22/F
nem kell h óriási túl izmos legyen üres fejjel, legyen rajta izom de nem kell túlzásba vinni. de ne mackós.
Nálam a mackós not!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ez már más feltette tegnap:D de nem bajj...ezt úgy loptad?
Egyértelműen eldőlt a dolog - legalábbis nálam: a mackós. 100 kg nem a világ vége, nekem pl. a párom 102 kg, 186 cm, és számomra tök jól néz ki. Nem is gondolok más "szálkás vékony" pasikra. Én őt szeretem :)))
Szóval sokkal több pozitív dolgot állítottál a macisnál szembe a súlyával, míg a másik esetben pedig sok negatívat egy pozitívval.
Az, hogy meg tudjon védeni miért szükséges? "Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo."
Ne az erőt mérd, persze biztos, hogy van helyzet amikor fontos, de gondolj bele, az egy pillanat, míg az életed további percei is számítanak.
Emellett óva intelek: "de viszont több van benne amit mutat úgy érzem" Ez a mondat azt jelenti, hogy te nem ŐT szereted, hanem AZT A LÉNYT, AKIT LÁTSZ BENNE, AKIVÉ FORMÁZHATNÁD. Ez örök hiba, és sajnos elég gyakori.
Míg a leírásod alapján a másik felet "önmagáért" választanád. Occam borotvája elég egyértelmű: amit nem kell túlmagyarázni, az a jó döntés. És úgy látom, hogy a második félnél "sokat kell" magyarázni.
Szóval ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi, olvasd el mégegyszer amit írtam :))) Persze garanciát a boldog kapcsolatra nem ígérhetek, de talán hasznos lehet a döntésednél az én írásom is.
Nem értem :))) Miért kell bárkinek a külsejét megváltoztatni? Kicsit alakítani kell. De ott a grafit és a gyémánt, lehet, hogy a gyémánt tökéletes szénszerkezetű anyag, csillog és csodálatos, de sz.rra sem mész vele, ha épp rajzolni támad kedved.
Találd meg azt az embert, aki ÚGY JÓ, AHOGY VAN. Kicsit csiszolódjatok, de ne akarjunk már senkit megváltoztatni.
Ha neki "nem tetszik" a macis, keressen olyat aki bejön neki, és nem arról fognak szólni a napok, hogy a másik fél azt érzi, hogy "lemaradt", nem elég jó, nem érdemli meg stb.
Szerencsére a kérdezőnél nem is merült fel ilyen a kérdésben, ezt abszolút értékelem is benne. Ne adjunk neki ilyen "ötletet", hogy változtassa meg. Majd változik a másik fél, ha ő változni szeretne, akár a másik félérét is, de ez ne "kötelező" legyen már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!