Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondjátok mindig ezt erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondjátok mindig ezt erre?

Figyelt kérdés

Ha valaki szétmegy, vagy esetleg nem is volt együtt a párjával, de szerette, és ő átverte, és első ilyen "kapcsolata" "érzése" volt, akkor miért gondoljátok azt, hogy az a legjobb biztatás hogy "tedd túl magad rajta?".

Perpill nekem is mindenki ezt mondja, nekem a 2. szituácíó volt. De nehezen lehet úgy túltenni magad valamin, hogy senki semmit nem értékel benned, csak ő tette ezt, úgy hogy soha senkivel nem gondoltad úgy hogy "flörtölsz" ha még flörtöltél is, hiszen csak vele gondoltad annak, úgy hogy beleremegtél, mikor hozzáértél (joértelemben), és legföképp úgy, hogy hiába mondja mindig mindenki

"lesz másik", mikor egy "ilyen esetben lévő férfi/nő nehezen hiszi el, mégha tudja is, hogy a jövőben lesznek ilyen intenzív érzései.

Perpill szerintem sokkal könnyebben túl lehet lépni, ha buli helyett kocsma a cél egy ideig, ha csajozás helyett kur*ázás, ha romantikus filmek helyett durva akcíó/horror és a családi "vágyak" (saját ház, család, gyerekek) gondolkodása helyett, karrier orientácíó.

De szerintem az amikor ilyen helyzetben azt mondják hogy "lesz másik" "menj bulizni" "aludj sokat" mind rossz tanács, hiszen a lesz másik felidegesít, főleg hogy nem tudjuk elképzelni, a menj bulizni is csak arra jó, hogy szembesülj hogy 1 csajt se tudsz felszedni lelki problémáid miatt, az aludj sokat is szintén arra vesz rá, hogy azon morfondirozz, vajon mit rontottál el.

18/f

2012. aug. 14. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen. Ezt azért mondják, mert okosabbat nem tudnak mondani, és ők látják a végét annak, amit te még nem.

Szerintem mindenki gyászolja addig az elvesztett szerelmét, ameddig akarja. Van akinek elég 1-2 nap van akinek hónapok, van akinek évek, van aki soha...

Nem tudom minek erőszakoljuk rá a saját verziónkat másokéra, ha te nem tudsz most barátnőzni, bulizni, akármizni, akkor ne tedd.

Nyugodtan sirasd a dolgot, ha ettől érzed jobban magad, előbb-utóbb te magad fogod abbahagyni és elunni, és úgy dönteni, hogy na jó, most már elég volt, ideje a sarkamra állnom. De addig persze kár nyaggatni, hogy kapd már össze magad, légy férfi stb.

Én 3 hónapig drámáztam egy szakításon, aztán sikerült túllépnem. Nekem is jöttek ezzel az el kell felejteni dumával, de nem lehet csak úgy törölni. Nekem kellett 3 hónap, és kész.

21L

2012. aug. 14. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre nincs válasz,ezt Te magad is tudod...az pedig,h menj bulizni stb. az a kikapcsolódás lenne,h ne rá gondolj. Ne várj itt válaszokat,h miért mondják..mert ez butaság. Egy barát azon felül,h mondd egy két bíztató szót,nen tud mást tenni.Neked kell ezt feldolgoznod ,az a Te döntésed,hogyan teszed.
2012. aug. 14. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Mert mi mást mondjanak?

"Igen vége az életednek, sosem találsz majd senki mást, menj és vesd folyóba magad.?"

Persze, hogy azt javasolják, hogy mozdulj ki, és ismerkedj...mivel tudják, hogy attól ha csak gubbasztasz a szobába és keseregsz csak rosszabb lesz.

Ha egy kapcsolatnak vége, tudd, hogy igen fájni fog, és készíthetsz számvetést arról, máskor mit tudsz máshogy csinálni, és mi volt a jó. De azt is tudnod kell, hogy a fájdalom el fog múlni, és lesz másik barátnő is. És ezt a barátoknak kell tudatosítani, mivel aki szomorú hajlamos ezt elfeledni.

2012. aug. 14. 19:15
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Én már nagyából túl tettem magam, igaz ez 4 éve volt, még mindig napiszinten látom, mivel "osztálytárs", de jövőre megyek fősulira, és talán akkor "jobb lesz".

Első:

Inkább arra írtam, hogy aki így "megjárta" nem biztos hogy szeretne "konkrétan" csajozni. Majd csak akkor, ha jön valaki, de ezért nem hiszem hogy érdemes "bulizni", hiszen előbb utóbb ott a munkahely, ami már a nyakamon van lassan, ott a kimozdulás, és ha jön valaki jön, de ezzzel nemigen kell foglalkozni, vagyis "nem kell kimondottam" csajozni.

Elsősorban arra kell öszpontosítani, hogy a házamat fel tudjam majd tartani, nem arra, hogy kivel oszthatom meg hamar.

Vagy csak én gondolom már így. Mert az a "keresem a párkapcsolatot" és csak azért egy nőt nemigen az én stílusom manapság, pedig régen az volt.

2012. aug. 14. 19:19
 5/8 A kérdező kommentje:
3. szó sincs depiről, se a gubbasztásról a szobában, egyszerűen csak a "ismerkedést" kéne hanyagolni a nők irányába, aztán késöbb se úgy odamenni hogy "szia, ráérsz valamikor", szivesen megkérdezem ezt, ha majd 9x 10x is találkozunk, és úgy érzem elmozdult valami, de a 8. alkalomig(pl. egy munkatárs / egy új osztálytárs) akivel persze jól is kijövök, biztos nem nézek rá "nőként". Hiszen ennyi erővel bármelyik nőhöz odamehetnék az utcán...
2012. aug. 14. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Tehát,akkor osztálytársad volt az illető..... Én nem tudom,de akárkivel beszélek,mindenki azt mondja,h nem jó ha egy osztályba jártok.. ezek szerint mégis van ilyen..
2012. aug. 14. 23:37
 7/8 A kérdező kommentje:
mint írtam mi nem voltunk úgy "együtt", de ha van egy osztálytársad, akivel így viselkedtek egymással, te is bele zúgtál volna, hiába vagy tisztában azzal hogy osztálytárs tiltott zóna...
2012. aug. 15. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Érten...de olyan rossz,h tiltott...
2012. aug. 15. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!