Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Selena tok cool kérdése:

Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Meg szeretném csókolni a barátom de mikor és hogy?Mert tudom hogy ő is szeretné de általában a barátaimmal szokott lejönni(mind osztálytársak vagyunk) és a két haverja sose mennek arrébb tőle egy pillanatra se.Tudjátok olyan elválaszthatatlanok...DE szerencsére van egy barátnőm aki szinte már a nővérem mindenben segít és azt találtam ki hogy mikor mennek haza akk a két fiú meg bnőm elindul hazafelé és én meg adok egy búcsúcsókot.Sztetek jó ötlet?Esetleg más ötlet ilyen helyzetre?Kössz!Légyszíves normálisan! : ) Fontos lenne!

Ja és kössz h elolvastad!

13/L de ez sztem egyértelmű és nem nem vagyok túl fiatal tehát ezt kihagyhatjátok mert szeretem a fiút nagyom!

2012. aug. 25. 22:59
 1/9 anonim válasza:
Hát ha még nem randiztatok meg semmi akkor nem biztos, hogy olyan jó ötlet, ha csak úgy megcsókolod. Ha viszont már igen akkor egyszer randi közben/végén. Sok sikert! (:
2012. aug. 25. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb a spontán csók, ha nem kell megtervezni.

Vagy szervezz vele kettesben programot, ott nem fognak zavarni a haverjai.

2012. aug. 25. 23:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Kössz a választ gyors voltál! :D Hidd el elég jól ismerem nagyon szeretjük egymást volt egy eset h egy sátorba aludtam vele sátorozáson osztállyal és egész éjjszaka ölelt meg puszikat adott :) olyan cuki vot!persze viszonoztam is ^ ^
2012. aug. 25. 23:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Jöhet még! :)
2012. aug. 25. 23:59
 5/9 anonim válasza:
Hát akkor csak tedd meg, ne zavarjanak a haverok vagy hívd el te randira :) első voltam
2012. aug. 26. 00:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Oké!Kössz!!De inkább csak bíztatásra van szükségem ez lesz az első csók nekem is neki is tehát kicsit izgulok h hogy csináljam meg h jól fogom-e csinálni.Még csak szájrapuszi volt :) :$
2012. aug. 26. 00:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Jöhet még válasz!
2012. aug. 26. 00:09
 8/9 A kérdező kommentje:
De ha tudtok akkor írjatok már olyanokat hogy mit csináljak előtte.Mert oda tudom magamhoz hívni az nem akadály meg írták a többi kérdésnél hogy nézz a barátod szemébe aztán a szájára és megint a szemébe de csak álljak ott és nézzek bociszemmel?Meg írták a többi helyen hogy mondd neki h csókoljon meg!De ez se jó.Irnátok ilyeneket?Hogy mit csináljak?V csak csókoljam meg és kész?Bocs csak izgulok és ez az első de szerencse h ismerem és szeretem és ez fordítva is így van :) Tehát csak bátorításra van szükségem de szerencsére neki is ez az első és nem veszi észre ha elrontom.
2012. aug. 26. 02:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Adhattok még választ
2012. aug. 29. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!