Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapjan dontened el, hogy akivel randizgatsz nem a penzre vagy a hirnevre megy?
Figyelt kérdés
Tetelezzuk fel, hogy te, az olvaso egy vilaghiru sztar vagy, nepszu, sok penzed van, odavannak erted a lanyok. Megismerkedsz egy atlagos lannyal, vagyis nulla hirnev, normal eletmod, de o persze tudja, hogy te milyen ismert vagy. Te szeretnel vele kozelebbi kapcsolatba kerulni, de honnan tudod, hogy nem csak a penzre es a hirnevre megy? Milyen szavak, milyen tettek aruljak el a szamodra ot?2012. szept. 21. 18:35
1/5 anonim válasza:
Ezt valahogy érzi az ember. Spontán jön, szerintem. De a normális lányok szerintem esélyt sem adnának a híres férfinak több okból is. Az egyik ok, hogy 100x jobb lányokat is megkaphat. Második ok, lásd az első okot.
2/5 anonim válasza:
Azt mondod neki, hogy most nagy sz@rban vagy, a latszat ellenere millios tartozasaid vannak, ha elhagy akkor tudod az okat.
3/5 anonim válasza:
Ha kézzel-lábbal ki akarná kürtölni hogy ő veled van, akkor szerintem a hírnévre hajt. Ha nem igényli a nyilvánosságot, akkor jó eséllyel önmagadért szeret.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat. Egyetertek veletek.
2012. szept. 21. 19:03
5/5 anonim válasza:
Az ember az ilyen dolgokat megérzi... Senki sem tud olyan jól színészkedni, hogy eltakarja, hogy csak a hírnévre megy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!