Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Bejelöltem egy lány facebookon nagyon tetszik csak nem merek ráírni mert nem tudok mit mondani neki.
16/F
2012. szept. 20. 20:55
4/14 anonim válasza:
Nemtom,írj neki,h van 2 jegyed xy koncertre/mozira stb. és nem jönne e el veled(?)
5/14 anonim válasza:
Csak nehogy így kezd "Bocs véletlenül neked küldtem el"
Írd ezt:
-Hello mi a helyzet? Látom téged is rabul ejtett a fész.
-Mi jót csinálsz mikor épp nem itt lógsz?
Innentől már menni fog:)
6/14 anonim válasza:
esetleg nezd meg hogy milyen oldalakat lajkolt es ezzel kapcsolatban mar kezdhettek beszelgetest. Csak legy vicces, szorakoztato ne untasd, es nehogy az idojararol beszeljetek!
7/14 anonim válasza:
W124300TD
ha valaki egy ilyen szöveggel rámírna, én körberöhögném, bocsi:'DD
8/14 anonim válasza:
Kezdjük az elején: Nem írtad, hogy visszajelölt-e?
Ha ismeretlenül visszajelölt és nem kérdezett semmit arról, hogy honnan ismered, akkor Tőled vár magyarázatot.
Csak azt írd, amire gondolsz! De őszintén! Abból baj nem lehet. Ne sokkold magad. Ha vevő rád meg fogja érteni, akármit is írsz, ha meg nem, akkor írhatsz akármilyen mézes - mázost, úgyis elhajt.
9/14 A kérdező kommentje:
Igen visszajelölt.
2012. szept. 20. 21:08
10/14 anonim válasza:
szerintem egy majdnem idegen lányt nem facebookon kell elsőnek megismerni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!