Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell megcsókolni egy lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell megcsókolni egy lányt?

Figyelt kérdés
14évs srác vagyok és még nem csókolztam.Nagyo szeretnék már és már tudom is kivel.de ő félénk és én is az vagyok.nem arrol van szó hogy nem jön be csak nem tudom h álljak hozzá.Kérlek segítsetek!Fontos
2009. aug. 1. 01:24
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Hát... először is kell valami nyugis hely, mondjuk park, aztán közel ülsz le hozzá, elkezdtek beszélgetni, de lényeg, hogy nézz a szemébe mindig, aztán ha eljön az a pillanat mint a filmekbe, akkor ne tereld el a szót, hanem go. Nekem az első olyan volt, hogy be voltam rúgva, átöleltem, aztán állandóan közel hajoltam hozzá, végül má smároltunk... pia segít, de azé jobb tisztán...
2009. aug. 1. 01:44
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Szia! Ne rögtön a csókolózással kezdd, mert ha félénk a lány, még azt hiszi, hogy csak arra kell neked! Először randizz vele, hívd el mondjuk fagyizni vagy sütizni, beszélgessetek sokat! Ha nem ismered nagyon régóta, akkor az első randin még ne csókold meg!

Ja, és az első csók nem feltétlenül kell, hogy ilyen klisés romantikus helyen történjen, hogy park, meg vízpart, meg mittudomén, mint a filmekben, nekünk pl. egy extranagy rakás kutyagumi mellett történt a barátommal, amit csak utána vettünk észre, és akkorát röhögtünk... :D

És az első válaszolóra reagálva: ne igyál előtte! Bunkóság ittasan menni randira, főleg ha első randi. Meg aztán kár lenne, ha a pia miatt nem emlékeznél tisztán az első csókodra.

2009. aug. 1. 01:53
 3/9 A kérdező kommentje:
kösz válaszokat és persze hogy nem mgyek piásan!:)
2009. aug. 1. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Hmmm... ilyen 3 puszival szoktatok egymásnak köszönni? Csinálhatnád úgy is, hogy mikor köszönsz el tőle az utolsó puszit, "véletlenül" a szájára adod... :P kezdhetnétek így is, már ha tényleg ennyire félénk a lány.
2009. aug. 3. 01:25
 5/9 A kérdező kommentje:
ugy szoktunk és lehet igaz megprobálom ugy:)
2009. aug. 3. 02:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoloval teljesen egyet értek ;)

Remek ötlet, utánna a többi ugyis majd adja magát:D

És ha megvolt az élmény, meséld el nekünk, mert kiváncsiak vagyunk rá:D

2009. aug. 3. 10:54
 7/9 A kérdező kommentje:
rendben meglesz:)
2009. aug. 3. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
17%
fokhagymával xD iylen hüylekérdést:D:D h kell szarni?:D
2009. aug. 3. 22:32
 9/9 A kérdező kommentje:
na kuss te nyomorék normális válaszokra vok kíváncsi
2009. aug. 4. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!