Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem megcsókolni a lányt, mit csináljak?
A lánnyal (28) már vagy ötödször randiztam (én 27 vagyok), de nem mertem megfogni a kezét vagy megcsókolni. Mindegy, ilyen vagyok, félénk, bizonytalan.
Ma búcsúzáskor puszi-puszi után azt mondtam neki, h. csukja be a szemét, majd mindkét kezem rátettem az arcára, végigsimítottam és azt mondtam, h. milyen jó selymes az arca, és adtam neki még egy puszit :) Valószínűleg nem tulajdonított nagy jelentőséget neki, de kíváncsi vagyok, mit gondolhat most. Lányok ti hogy értelmeznétek ezt?
Fiú vagyok, szóval bocs, hogy idepofátlankodok, de nem vágott meglepett fejet annál a szembecsukós arcsimizős puszizós jelenetnél? Csak mert így leírva nagyon esetlennek hat. :D
Egyébként, ha már 5x elment veled randira, akkor nem tudom mire ez a félénkség. Már egy jól sikerült első randin is elfér a csók befejezésképp, még hogy az 5. alkalmon.
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
Amugy meg tutira csókot várt, azt kellett volna adnod. Ennyi idősen t*kösebbnek kellene már lenned, sokaknak 27 évesen már a második-harmadik gyerekük születik. Szal szedd össze a bátorságod, és csapj bele a lecsóba! :D
Sztem a lány sem akar egy alamuszi alakkal nagyon sokáig együtt lenni. Legyél férfi! F
Szia! Én is lány vagyok. Ebben a helyzetben én két dologra gondolnék: 1. Lehet hogy csak barátnak akar? Meggondolta magát? le fog rázni? 2. Biztosan csak megijedt, és félénk. Majd legközelebb.
Bár azt hiszem nálam az 1. lenne a nyerőbb. Szóval hívd, fel, vidd el randira, és amikor úgy érzed, elég romantikus a hangulat, akkor csókold meg. Nyugodtan, ne parázz!!!!! Ha nem húzódott el az arcsimogatós dolognál, akkor akarja! Ebben biztos vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!