Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merem megcsókolni?
Én is voltam már így, van jó módszer, hogy rávedd magad valamire:
egyik ismerősöm taktikája, hogy azt mondja magában: "egyszer élünk b**d meg!" és megcsinálja.
vagy pedig gondolsz valami jó dologra (persze ez egy nagyon jó dolog ha összejön, persze, úgyhogy jobbra igencsak nehéz gondolni) és kijelented, hogy teljesül, ha megcsinálod (pl. nyersz a lottón) - nyilván nem jön az be, de motivációnak jó lehet, én néha még használom is:-)
Most lehet hogy ez egy hülye példa volt, de valami ilyesmivel bátoríthatod magad! Hajrá!^^
Miért nem akarod megcsókolni? Nem tetszik?
Akkor nézd addig az arcát amíg meg nem kívánod, vagy mond neki azt hogy úgy megcsókolnálak, de nem tudom örülnél e neki...
1. Menjetek olyan helyre, ahol nem lát senki más.
2. Gondolj arra, hogy annyira nem nagy cucc...
3. Először csak adj neki puszi(kat).
(+1 Ne msn-ezz vele sokat, sztem az valahogy ott önbizalmat ad, de élőben rájössz hogy ityeg)
izomlazító.xd
hát ez jó!
szakadtam rajta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!