Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nagyon kiakadnátok?
Figyelt kérdés
Már több mint 5-6 vagy talán 7 éve ismerek 1 lányt. Együtt járunk táncra , gyakran voltunk párban (azazhogy gyakran táncoltunk együtt) , nagyon meg is tetszett , hihetetlen szép , okos , intelligens... nem véletlen szeretnék összejönni vele. Viszont van 1 genetikai "betegségem" , név szerint Pectus Excavatum-om. ( [link] tölcsérmellkas. (a képeken látottaktól eltér , nem ennyire durva , de azért nem nehéz észrevenni.) és nem tudom hogyha elkezdenék ismerkedni vele vajon mennyire akadna ki ezen ha megtudná? Mindig nagyon figyeltem h senki ne vegye észre , ha kell úgyis öltöztem, h senki ne lásson stb. 1-2 fiú ismerősömön kivűl , meg persze rokonokon kívül senki nem is tud róla. Ti mennyire akadnátok ki ha épp 1 randijelölt ilyen "problémával" próbálkozna? (azazhogy megtudnád h ilyen deformítással rendelkezik.)
nekem is van ilyen.nem akarok nagyképű lenni de én is gyúrtam igaz nem emiatt de jobb először szégyelltem énis utána már nem érdekelt mit mondanak.megint nagyképű leszek :D nem is mertek semmit mondani.a csaj meg mire meglátja vagy észre veszi addigra úgyis szeret/kedvel annyira hogy nem fog ott hagyni.
2012. szept. 19. 22:16
32/37 anonim válasza:
Erről nem tehetsz, szóval engem nem zavarna :) És szerintem, ha valaki ezen kiakad, akkor már bocsi a kifejezésért, akkor az egy primitív ember, nem kell vele foglalkozni!
2012. szept. 20. 23:11
33/37 anonim válasza:
Fölösleges a para, észre se lehet venni simán megnyugodhatsz fűzd be a csajt :)
2012. szept. 21. 01:20
34/37 anonim válasza:
Szia,én is ebben a betegségben szenvedem,nekem sem annyira vészes,de a tied nem is látszik,nem lehet észre venni!Amúgy hány éves vagy?Én 16,elkezdtem otthoni kemény edzéseket csinálni és elég jól haladok,mellkasom is szépül!
2012. szept. 23. 20:18
35/37 anonim válasza:
mindenkinek van vmi gebasza, nekem is, ezekkel még együtt lehet élni ;)
2012. szept. 23. 20:30
36/37 anonim válasza:
Az én barátomnak is tölcsérmellkasa van és engem egyáltalán nem zavar! Söt... Mikor megismerkedtünk ő sem merte nekem elmondani, mert félt a reakciómtól, hogy netalántán undorítónak találom és elhidegülök tőle. Én úgy tudtam meg, hogy mikor még ismerkedtünk ráhajtottam akkor a fejem a mellkasára és akkor vettem észre. Az elején nagyon zavarban volt és nem nagyon akart róla beszélni. Engem már akkor sem zavart, csak egy kicsit még furcsa volt, mert még nem láttam ilyet. Sokat szokott mesélni róla, hogy kis korában ezt őt is mennyire idegesítette és hogy nagyon is szégyellt így kimenni a strandra. Mióta rájött, hogy engem nem zavar már ő is bátrabban mászkál póló nélkül.
Ezzel kapcsolatosan van egy aranyos történetem is: mikor náluk voltam és épp filmet néztünk meg előkerült egy zacskó mogyoró is nem tudtam úgy elhelyezkedni, hogy lássam a filmet, tudjak enni meg hogy hozzá is bújhassak. Már őt is nagyon idegesítette, hogy folyton helyezkedek, ezért fogta a mogyorót és beleöntötte a mellkasába és mondta, hogy egyem onnan. Akkor nagyot röhögtünk rajta, de még ma is szoktam onnan nasizni.
2013. febr. 19. 16:58
37/37 anonim válasza:
Bár már régi a kérdésed, de én csak most láttam. Szerintem semmi a Te eseted, a neten sokkal durvábbak vannak. Lehet a Tiedet észre sem veszi az, aki nem tudja, hogy ez egy kis deformitás!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!