Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti nagyon kiakadnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nagyon kiakadnátok?

Figyelt kérdés
Már több mint 5-6 vagy talán 7 éve ismerek 1 lányt. Együtt járunk táncra , gyakran voltunk párban (azazhogy gyakran táncoltunk együtt) , nagyon meg is tetszett , hihetetlen szép , okos , intelligens... nem véletlen szeretnék összejönni vele. Viszont van 1 genetikai "betegségem" , név szerint Pectus Excavatum-om. ( [link] tölcsérmellkas. (a képeken látottaktól eltér , nem ennyire durva , de azért nem nehéz észrevenni.) és nem tudom hogyha elkezdenék ismerkedni vele vajon mennyire akadna ki ezen ha megtudná? Mindig nagyon figyeltem h senki ne vegye észre , ha kell úgyis öltöztem, h senki ne lásson stb. 1-2 fiú ismerősömön kivűl , meg persze rokonokon kívül senki nem is tud róla. Ti mennyire akadnátok ki ha épp 1 randijelölt ilyen "problémával" próbálkozna? (azazhogy megtudnád h ilyen deformítással rendelkezik.)

2012. szept. 19. 00:01
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat :) Nagyon kedvesen , intelligensen álltok hozzá , és ezt nagyra becsülöm.

U.I.: Bocs h mindenkinek 1el elcsúszva válaszolok. Remélem azért érhetőek h melyikre válaszolok.

2012. szept. 19. 00:31
 12/37 A kérdező kommentje:

Képek hogy nekem milyen szintű a deformításom:

[link]

[link]

[link]

[link]

Bocsi a minőségért

2012. szept. 19. 00:32
 13/37 anonim ***** válasza:

Én is ilyenre gondoltam.

Ha usziba mész, vehetsz olyan egybedresszt is, fiúknak is van. De nem muszáj menni, csak egy ötlet volt.

Nézd, ruhán át a nagyja látszik, szóval nem lesz akkora nagy meglepetés. Meg amikor bizalmas viszonyotok lesz már, úgyis megosztod vele, hogy evvel a szorongással élsz - mivel nem csak a lánydolgok miatt van Benned ez a feszültség, ugye.

2012. szept. 19. 00:35
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem is vészes! :) Komolyan!
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem is látszik. Nincs ezzel gond.
 16/37 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Ha egyébként tetszenél ez nem jelentene semmilyen akadályt. Legfeljebb meglepődnék, mikor megtudnám... de ettől még nem menekülnék el. Ha valaki szeret, elfogad így is. Másnak is vannak kisebb-nagyobb szépséghibái, senki sem tökéletes.
2012. szept. 19. 00:36
 17/37 anonim ***** válasza:
ma nagyon sok a rendes egyutterzo csaj :)
2012. szept. 19. 00:38
 18/37 anonim ***** válasza:

Amugy, mint latod meg itt vagyok.

Szoval az a helyzet, ha ezt a dolgot csak akkor tudnam meg, miutan beled szerettem, akkor tudomast sem vennek rola.

Viszont, ha egybol, mar elso perctol tudnam, akkor talan kicsit elgondolkoznak miellott igent mondanak arra, hogy egyutt jarjunk.

Am tudom, hogy ez nagyon kegyetlen dolog, s igazsagtalan, hogy en es talan masok igy gondolkozunk, s ezt tennenk egy olyan emberrel, aki semmit nem tehet arrol, hogy ilyen. De ezt el kell fogadni, hogy az ember termeszetebol adodoan ilyen es igy gondolkozik.

Ami meg teged illet, szerintem ne ezen tord a fejed, hanem azon, hogy hogyan hoditsd meg azt a lanyt, ez ne legyen ok arra, hogy ne lepjel. Minden meger egy probat, ha elbuksz, akkor kovetkezore tudni fogod mi a helyes, szoval hajra.

2012. szept. 19. 00:38
 19/37 A kérdező kommentje:
Ismételten mindenkinek csak az intelligens és pozitív kommentjeire hivatkozva... Köszönök Mindent. És ha tudtok még írjatok! Aki esetleg most olvassa a sorokat és még nem írt az is. :)
2012. szept. 19. 00:42
 20/37 anonim ***** válasza:
Kollégista voltam,rengeteg embernek van tyúkmelle,te vagy az első akinek ez komoly problémát okoz.Ez nem olyasmi ami bárminemű hátrányt okoz neked az életben(lányoknál sem) feltéve ha nem akarsz testépítő sztár lenni.
2012. szept. 19. 00:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!