Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nagyon kiakadnátok?
Köszönöm a tanácsokat :) Nagyon kedvesen , intelligensen álltok hozzá , és ezt nagyra becsülöm.
U.I.: Bocs h mindenkinek 1el elcsúszva válaszolok. Remélem azért érhetőek h melyikre válaszolok.
Én is ilyenre gondoltam.
Ha usziba mész, vehetsz olyan egybedresszt is, fiúknak is van. De nem muszáj menni, csak egy ötlet volt.
Nézd, ruhán át a nagyja látszik, szóval nem lesz akkora nagy meglepetés. Meg amikor bizalmas viszonyotok lesz már, úgyis megosztod vele, hogy evvel a szorongással élsz - mivel nem csak a lánydolgok miatt van Benned ez a feszültség, ugye.
Amugy, mint latod meg itt vagyok.
Szoval az a helyzet, ha ezt a dolgot csak akkor tudnam meg, miutan beled szerettem, akkor tudomast sem vennek rola.
Viszont, ha egybol, mar elso perctol tudnam, akkor talan kicsit elgondolkoznak miellott igent mondanak arra, hogy egyutt jarjunk.
Am tudom, hogy ez nagyon kegyetlen dolog, s igazsagtalan, hogy en es talan masok igy gondolkozunk, s ezt tennenk egy olyan emberrel, aki semmit nem tehet arrol, hogy ilyen. De ezt el kell fogadni, hogy az ember termeszetebol adodoan ilyen es igy gondolkozik.
Ami meg teged illet, szerintem ne ezen tord a fejed, hanem azon, hogy hogyan hoditsd meg azt a lanyt, ez ne legyen ok arra, hogy ne lepjel. Minden meger egy probat, ha elbuksz, akkor kovetkezore tudni fogod mi a helyes, szoval hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!