Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiakadnatok, ha?
Figyelt kérdés
A pasitok akivel szakitottatok es az nap ki bekultok,meg mutatna a fb uzeneteit,es ott lenne egy csaj ,akivel beszelgetett,ti meg akarnatok nezni h mirol,es a pasitok azt mondana h nem lenyeg ,meg nem akarna meg mutatni es kilepne.Hulyeseg ezen kiakadni?2012. júl. 25. 13:45
1/5 anonim válasza:
Hát ha nem lenne titkolnivalója előtted, akkor megmutatta volna, amikor kérted.... én elgondolkoznék a helyedben, hogy mennyire lehet megbízni ebben a fiúban.
3/5 anonim válasza:
Ha nem akarta hogy lásd, az azt jelenti hogy titkol valamit. Valószinüleg még a kapcsolatotok alatt flörtölt más csajjal is. Én utánajárnék a helyedben, ne nézzen már hülyének. Akkor csak a drága idődet pazarolod mellette.
4/5 anonim válasza:
Nem jönnék újra össze azzal, akivel szakítottam: épp azért, mert nem tudok már benne úgy bízni, mint előtte.
24/N
5/5 anonim válasza:
Neked az égvilágon semmi közöd a levelezéséhez! Bízz meg benne, vagy ne, ez a te döntésed, de ne turkálj más üzenetei között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!