Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti nagyon kiakadnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nagyon kiakadnátok?

Figyelt kérdés
Már több mint 5-6 vagy talán 7 éve ismerek 1 lányt. Együtt járunk táncra , gyakran voltunk párban (azazhogy gyakran táncoltunk együtt) , nagyon meg is tetszett , hihetetlen szép , okos , intelligens... nem véletlen szeretnék összejönni vele. Viszont van 1 genetikai "betegségem" , név szerint Pectus Excavatum-om. ( [link] tölcsérmellkas. (a képeken látottaktól eltér , nem ennyire durva , de azért nem nehéz észrevenni.) és nem tudom hogyha elkezdenék ismerkedni vele vajon mennyire akadna ki ezen ha megtudná? Mindig nagyon figyeltem h senki ne vegye észre , ha kell úgyis öltöztem, h senki ne lásson stb. 1-2 fiú ismerősömön kivűl , meg persze rokonokon kívül senki nem is tud róla. Ti mennyire akadnátok ki ha épp 1 randijelölt ilyen "problémával" próbálkozna? (azazhogy megtudnád h ilyen deformítással rendelkezik.)

2012. szept. 19. 00:01
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Neem , semmi ilyet nem tervezek. Kondi csak a mellkasom normál állapotba való formálásáért kezdtem el. De vigyázz ne keverd , a tyúkmell az nem zavaró valóban , az kifelé áll és abból feltétlen nincsneke is durva esetek. Ez Tölcsérmellkas , pont az ellentéte, ez befelé deformálódik.
2012. szept. 19. 01:00
 22/37 anonim ***** válasza:
nemtom amiket én láttam az mind befelé deformálódott és mi tyúkmellnek hívtuk
2012. szept. 19. 01:05
 23/37 A kérdező kommentje:

Sokak keverik, de most 1 halandó ember minek tudna olyan infót aminek neki semmi köze :D

[link]

2012. szept. 19. 01:08
 24/37 anonim ***** válasza:
A tyúkmell kifelé van.
2012. szept. 19. 01:08
 25/37 VVMMvvmm ***** válasza:

Nehéz erre mit válaszolni.Egyébként egy strandon sétáltam két csinos csajjal az egyikük igazi bombázó(tökéletes arányos alak, hatalmas szilikon cicik,tetoválás stb.).

A két csaj meglátott egy sánta, de elég jó alakú fickót

és-kellemes- meglepetésemre dicsérték a srác alakját.

Tehát ez egy valós példa, hogy egyáltalán nem reménytelen a helyzet.

2012. szept. 19. 01:23
 26/37 anonim ***** válasza:
Ahoz képest amit nem magadról linkeltél a tied semmi(ne rossz értelemben,és ne is sértésnek vedd),szerintem ha tényleg bejösz vagy majd befogsz jönni a csajnak nem fogja szóra sem méltatni.És nyílván neked ez rosszabb de szerintem a tyúkmell rosszabb lehet és feltűnőbb is,vagy ami még rosszabb lehet ha egy lánynak van ilyen mert ő pl. nyáron se hordhat toppot meg ilyen ruhákat.
2012. szept. 19. 03:01
 27/37 anonim ***** válasza:
Szerintem ez "semmi", pedig állítólag én elég felszínes vagyok! :) Egy normális csajt ez nem hiszem, hogy zavarna...
2012. szept. 19. 03:08
 28/37 anonim ***** válasza:
Ja a tyúkmell kidomborodó és tényleg sokan keverik.
2012. szept. 19. 03:13
 29/37 anonim ***** válasza:

nekem volt fiú és lány ismerősöm is aki ilyen helyzetben volt és mindkettő talált magának párt.

én azt mondom ha tényleg olyan okos és intelligens akkor nem mellkas alapján dönti el kinek ad esélyt és kinek nem.

próbálkozz nála nyugodtan,én biztos azt tenném a helyedben!

2012. szept. 19. 09:44
 30/37 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát,tudtok belőle pezsgőzni pl.
2012. szept. 19. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!