Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem a lányt első "randinál"?
Tanítsam? Szerintem a feleségem dolga lenne az, hogy lányom szexuális életét kitárgyalja. Ha fiam lenne akkor nyilván én mondanám neki, hogy mire vigyázzon, de szerintem a legfontosabb az ilyen nyomulós tacskókat kiszűrni az életéből. Ez szerintem már inkább az én feladatom.
Régen mikor a mi anyáink apáink neveltek bennünket és tanítottak a jóra akkor miért volt másképp.
Én és a feleségem (akit szintén konzervatívan neveltek és példa lehetne sok huszon-harminc valahány éves nő számára), mi miért tudtunk normális életet élni? Az emberek most már nincs kontrollja, vagy mi?
Na majd én Admirális-Generális elmondom, hogy hova menjetek randizni. A válasz a kérdésedre nem más, mint a híres, nevezetes, elegáns és magas szintű objektum. Az objektum, ami egy híres, nevezetes, elegáns és magas szintű az nem máshol helyezkedik el mint egy territóriumon.
Magyarul az Auchanba menjetek. Nagyon jó hely!!!!! 100ft-ért tologathatsz egy bevásárlókocsit és úgy tehetsz vele, mintha autót vezetnél. :D
Jó nagy bunkó vagy te, Kérdező. Nem értem, minek teszel fel kérdést, ha te úgyis mindent "jobban" tudsz mindenkinek.
Képzeld, én is nő vagyok, és nem vagyok öreg sem, mégis, ha "lesmárolnál" az első randin (vagy akár csak ilyen stílusban nyilatkoznál meg, mint itt), akkor az életben többet a rád sem néznék, ez teljesen biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!