Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem a lányt első "randinál"?
Testbeszéd? Öreg! Tanulj még egy kicsit. Én is láttam már egy csajon, hogy na most meg lehetne már csókolni, aztán vagy a pofám fájt utána vagy landoltam.
Első randin amúgy se smacizunk le senkit, ez alap...
A kérdésre válaszolva. Valami nyugis helyre vidd ahol tudtok sétálni beszélgetni. Deák téren elég nagy a nyüzsi...
jaa és az azt jelenti, hogy semmivel nem kell várni és egyből bele mindennek a közepébe na ezért tart itt ez a dolog.. ezért van kint napi 20 lehetek terhes kérdés?.. amúgy meg én sem lehetek tőled sokkal idősebb szerintem sőt..
http://www.youtube.com/watch?v=ql8Azvkqxu4 ha ezt ismered elhiszem, hogy normális ember vagy..
Jesszus, ember... Nem tudom, milyen lányokkal randiztál eddig, de én mondjuk biztosan jól elhajtanálak abban a pillanatban, ahogy ez a stílusod felszínre kerülne!
1. Első randin ne azt nézd, hogy mikor lehet "simogatni", meg "lesmárolni" - eleve, leszel kedves nem ilyen kifejezéssel gondolni, legalább az elején, erre az egészre.
2. Az első randin ne tapizd, hanem beszélgess vele, érdeklődj iránta, derüljön ki, akar-e még veled találkozni (és te vele).
3. McDonald's?? Ez most komoly?? Könyörgöm!!
- Városliget (séta!!!)
- Margitsziget (szintén séta)
- kirándulás a János-hegyi kilátóhoz, Libegő...
- cukrászda
- Városmajor...
Ezek azok a helyek (meg az ilyen jellegűek), ahova én szívesen mennék egy randin. Nem McDonald's-ba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!