Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már azt, hogy mikor körbenéztetek, valahogy egy gondolat, egy röpke pillanatban, azt sugallta valami nem stimmel. Manapság mindenki ilyen könnyen vesz mindent? Vagy talán én gondolkodom furcsán, talán hibásan?
Nagyon jól látod a helyzetet! Komolyan mondom le a kalappal a gondolkodásodért!
Pontosan azt szeretném, amit leírtál, mármint hogy fokozatosan megismerni valakit és úgy összekerülni, sokat beszélgetni, megismerni a másikat, romantikázni és az első csók élményének különlegessége. :)
Csak sajnos ez nem így jön össze, legalábbis nekem még nem jött össze, pedig ilyet szeretnék.
22 L
Vegre.
Ami azt illeti ne csodalkozz, hogy okos, szep lanyok igy viselkednek, mert ma mar ez "elvart" dolog.
Az elo bizonitok arra, hogy ha nem ilyen egy lany magatartasa nem igazan megy sokra vele az en vagyok. Az a baj, hogy mar az emberek nem akarnak arra idot szanni, hogy megismerjek egymast es utana legyen az az idoszak, hogy elkezdenek jarni, hanem a dolog ismerkedesi szakasza mar akkor van, amikor osszejottek. Igy nem is kellene csodalkozni, hogy mire kiismerik egymast sokan szakitanak. De persze itt is sok a kivetel.
En is sokszor megjartam mar, hogy akar buliban, akar kirandulason megtetszett valaki, s en is neki, de mar ahogy felkert pl. a srac tancolni ra kis idore mar jott volna az, hogy lesmarol, s en ezt sosem engedtem. Oke, hogy ma mar ez igy megy, de nalam nem igy megy. Nem lett volna egyszerubb, ha tanc kozben egyelore csak probal kozelebb kerulni. Egyszer talalkoztam eddig eletmben ilyen fiuval, aki nem maszott ram egybol, hanem idot adott a dolognak es sokat beszeltunk a buli utan is. De azonkivul a ket kezem nem eleg megszamolni a masik kategoriaba tartozo fiukat.
Meg ezenkivul sok dolog van meg, amit nem ertek. Ha osszejon ket ember es szeretik egymast, nem ertem ezt a lanyok szuzessege korul valo nagy dramatizalast, meg azt felettebb nem birom, amikor itt kerdezgetik, hogy x honap utan mar lefekhetek a baratommal. Eleve annyira a kulso szokasok es szabalyok alapjan elik az emberek az eletuket, meg a parkapcsolatukat, mikor egyszeruen csak a masikra es magukra kellene figyelniuk, s akkor fel sem merulne az a kerdes, hogy mikor, mert ereznek mar maguktol, hogy meg kell az a plusz, amitol teljes lesz a kapcsolat.
De sajnos az a baj, hogy az ilyen magatartasu emberek, mint pl. en lemaradnak dolgokrol.
Csak egy pelda: foiskolas vagyok, s volt egy fiu, aki nagyon szimpatikus volt, s en is neki, a beszelgetest es az ismerkedest o kezdemenyezte. En persze akartam az egeszet, s talalkozgattunk is parszor, de gondolom mivel nem az volt, hogy en egybol a nyakaba ugrom es lesmarolom, hat utolso talalkank utan par nappal megalloban latom, ahogy egy masik csaj nekirohan es puszilgatja, de olyan modon, hogy az mar valami undorito volt. Ha a pasik ezt varjak tolem, hogy az elso randin letamadjam oket es lesmaroljam oket, hat akkor kosz, de nem kerek belole. Meg eleve aki komolyan gondol egy kapcsolatot, az megnezi hogy kivel all ossze, s ad idot, hogy megismerje es idot arra, hogy beleszeressen, mert ugye nem hajt a tatar.
Mindenkinek ams felfogasa es meglatasa van errol es az eletrol, ez az en meglatasom.
Csak az a sajnalatos, hogy ez a fajta viselkedes az eletunk nem csak ezen teruleten figyelheto meg, hanem mindenhol. Az emberek annyira el vannak foglalva a gondjaikkal, a munkajukkal es effajta dolgokkal, hogy mar ha megfigyelem sok csaladban a csaladi elet abbol all, hogy evente egyszer elvisszuk a gyerekeket nyaralni, aztan azonfelul oruljenek, ha van mit enniuk es tudnak iskolaba jarni. Tisztelet a kivetelnek, de egy anyanak pl. munkabol hazajovet nem csak az a feladata, hogy bekoszon a gyereknek, megfozi a kajat aztan leul megnezi a szappanoperajat, ahelyett tervezhetne kozos programot a gyerekkel, az odafigyeles nem abbol all, hogy megkerdezi hogy van, mi volt a suliban, azonkivul meg mar masra nincs turelme, mert o stresszes pl. a munkaja miatt.
Annyira rohano vilagban elunk, hogy lassan elfelejtjuk, hogy mi az igazi celja az eletunknek, mert egyaltalan nem az kellene legyen, mint ami manapsag a legtobb embere.
Am ismetlem, tisztelet a kivetelnek.
#1 vagyok!
Helyes,hát bocsi a trollkodásért. Amikor megláttam ezt a szóáradatot,egyszerűen nem bírtam ki.;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!